reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Thisjuss gratulacje!
Ja właśnie po wizycie u położnej...w sumie nic się nie dowiedziałam. Zrobiła wywiad, kazała nasikać do kubeczka i pobrała krew. Zapytałam o wyniki to poinformowała mnie, że omówimy na następnym spotkaniu 6 marca??!!! Jak wyłupiłam oczy jak szalona powiedziała że jeśli coś będzie nie tak to zadzwonią wcześniej.
Teraz mam czekac na telefon ze szpitala w sprawie pierwszego usg które ma się odbyć około 12 tyg. Tak sie cieszę, że jednak lece do Polski w przyszłym tyg. Tutaj nawet sie nie dowiem czy jestem w ciaży...bo nie zrobili mi dalej krwi na potwierdzenie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Thisjuss gratulacje!
Ja właśnie po wizycie u położnej...w sumie nic się nie dowiedziałam. Zrobiła wywiad, kazała nasikać do kubeczka i pobrała krew. Zapytałam o wyniki to poinformowała mnie, że omówimy na następnym spotkaniu 6 marca??!!! Jak wyłupiłam oczy jak szalona powiedziała że jeśli coś będzie nie tak to zadzwonią wcześniej.
Teraz mam czekac na telefon ze szpitala w sprawie pierwszego usg które ma się odbyć około 12 tyg. Tak sie cieszę, że jednak lece do Polski w przyszłym tyg. Tutaj nawet sie nie dowiem czy jestem w ciaży...bo nie zrobili mi dalej krwi na potwierdzenie.

Mi pobierali krew , ale jak zapytałam czy będą tez pobierać na bete , to pielęgniarka wielkie oczy zrobiła i zapytała co to [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja już w domu. Wszystko wyszło pięknie, oczywiście się poplakalam [emoji1]Zobacz załącznik 836010

hchyyx8dnm3epjzo.png
Gratulacje! Wszystkiego dobrego [emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]

8une3e3kck8m6mea.png

Thisjuss gratulacje!

Kurde, co za praktyki... Ciekawe jak tam wyglądają statystyki ciąż, w sensie czy więcej poronień, czy mniej dzieci z wadami itp. :)

8une3e3kck8m6mea.png

Mąż zawsze mi powtarza że znów będę miała anemię bo nie jem wcale mięsa, wędlin itp. Ale jak mam jeść jak mnie od tego odpycha w ciąży, przez gardło nie chce mi przejść mięso, poprostu nie mogę. :-/
A próbowałaś każdego mięsa? Ja przed ciąża jadłam tylko kurczaki, od których teraz mnie odrzuciło w każdej możliwej formie, ale ostatnio udało mi się zjeść coś, czego w życiu poza ciąża bym nie tknęła, a była to karkówka. Życie potrafi zaskakiwać.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

A próbowałaś każdego mięsa? Ja przed ciąża jadłam tylko kurczaki, od których teraz mnie odrzuciło w każdej możliwej formie, ale ostatnio udało mi się zjeść coś, czego w życiu poza ciąża bym nie tknęła, a była to karkówka. Życie potrafi zaskakiwać.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png
Tak próbowałam ale żadne mi mięso nie wchodzi:-) Z synkiem w ciąży np mięso jadłam bez problemu,jak zresztą wszystko . A teraz wielu rzeczy nie mogę jeść

Rano zapowiadał mi się dobry dzień jak zobaczyłam dzidzie, a teraz taki mam humor że bym wszystkich pozabijala w domu. Robiłam teraz tort dla synka ale wyszło mi jedno wielkie g.... aż wstyd go jutro kroić. Płakać mi się chce nie wiem sama czemu . Juz zaczynają mi się ciążowe nastroje :-(

reklama
Do góry