reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dostałam teczkę wielkości A5 od lekarza i do tego takiej samej wielkości od Bebilon i myślę, że mi to wystarczy. W jednej będę trzymać "rzeczy niepotrzebne na każdą wizytę", a w drugiej kartę ciąży i tak dalej. Wiedzę będę czerpać z wypożyczonych książek i rzetelnych stron w Internecie. Więc moim zdaniem to zbędny wydatek, podobnie jak wszystkie książki do wypełniania "mój pierwszy rok życia ", "moja komunia święta" i tak dalej. No ale to już każdego sprawa na co wydaje swoje pieniądze i w jakiej formie będzie mu wygodniej. :)

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Witajcie
Anet23 bardzo współczuję
Dziewczyny ja kupowałam rajstopy 80 den ciazowe z gatty rr 3 są super. Nic nie ciśnie wysoko podchodzą. Jeśli chodzi o balsam to w pierwszej ciąży kupowałam Mustella byłam zadowolona i tym razem też się zaopatrzę - nie miałam żadnych rozstępów.

9ewnk6nl7iw1ts2s.png

Cześć wszystkim, czytam Was od początku, od deski do deski, a teraz już czas najwyższy się przedstawić ;) rocznikowo mamy z mężem po 31 lat, mamy już córkę, która za miesiąc skończy 7 lat i od dawna marzy o rodzeństwie. No i doczekała się, termin mam na 17 sierpnia :) też mam niedoczynność tarczycy, wykrytą już w pierwszej ciąży. Jestem już po dwóch wizytach, przy dzidziusiu jest maleńki krwiak (3 mm), więc trzecia wizyta chyba szybciej wyznaczona niż zwykle bo po tygodniu od ostatniej (na czwartek). Biorę duphaston 2 razy dziennie. Uff to chyba tyle z grubsza o mnie :) pozdrawiam Was gorąco dziewczyny (czytam Was nałogowo) i życzę udanego tygodnia :*

Moniana widzę że też z ciebie ranny ptaszek witamy cię serdecznie
Anet bardzo współczuję ... Myślałam że tylko Monia od nas odejdzie
Ja mam pytanie co do hust czy ma ktoś firmę godna polecenia?
I 2 pytania czy któraś z was będzie umawiać się na poród indywidualnie to jest odpłatnie z położna?

@Moniana witaj ! Widze mamy ten sam termin na 17.08 ;)

@anet bardzo mi przykro ze to cie spotkalo. Zycze Ci duzo sil na ten okres !

@Maria.sm moje dzieci nie byly hustowe.. moze 3 bedzie ;) takze nie pomoge w tym temacie. A ja nie planuje sie umawiac na porod. Dwuch urodzilam bez poloznej i bylo ok ;)

Ja jutro ide na badania zlecone przez lekarza i juz sie martwie. Kurcze jak czegos nie zjem to zaraz jest mi slabo.. ale coz jakos trzeba dac rade.
Wczoraj mialam gorszy dzien prawie caly w lozku oraz w kibelku przytulalam sie z nim.

Dziewczyny czy wy normalnie prowadzicie samochody ? I co z pasami ? Bo mnie zaczynaja uciskac w brzuch.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja również mało się udzielam, ale czytam cały czas !
Anet bardzo mi przykro trzymaj się :(
Hej Moniana :) ciekawe ile jeszcze dziewczyn do nas dojdzie.
Justyna, ja prowadzę auto normalnie.. Ale też pasy zaczynają mnie uciskac.. sama nie wiem czy wypożyczyć te adaptery czy co..

reklama
Witam laseczki :* jak tam po weekendzie? U mnie było czyste lenistwo :) wgl ostatnio nie mam powera,najchętniej bym leżała w łóżeczku :p
I nie mogę się doczekać wiosny, tej pięknej kwitnącej przyrody wkoło, śpiewu ptaszków i ciepłych wieczorów ahhh uwielbiam :D

Do góry