reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O matko! No! Mi wczoraj tak zapachnial kebab ze myślałam ze sie rzuce na jego posiadacza! A normalnie nie jadam kebabow, ostatnio chyba 3 lata temu.
Ja wczoraj musiałam zjeść kebaba [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dziś z kolei zjadłam prawie pół kostki sera białego... Nienawidzę sera białego!!!! A dzisiaj tak smakował... :D z synem w ciąży też na początku miałam takie napady na biały ser [emoji33][emoji33][emoji33]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
A mnie odrzuca od cukierków i gum miętowy i halssow mega mocnych a tak je uwielbiałam.jestem niestety na diecie ale ostanio miałam ochote na pizze z pizza hut i zjadłam 1 kawałek

Mam pytanko... Kurde jestem tu nowa i wybaczcie nie wiem jak sie ustawia suwaczek ;p pomoże jakaś dobra duszyczka ?
Wpisz w google suwaczki baby boom forum, wejdź na stronę z suwaczkami, stwórz sobie go, dostaniesz kod html, który trzeba skopiować i wkleić w ustawieniach aplikacji (o ile korzystasz na telefonie) -> sygnatura -> sygnatura własna, i tam wklejasz i nic nie zmieniasz w kodzie. Powinno działać :)

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
I ja jestem po wizycie. Wszystko rosnie jak powinno, serce jak dzwon, tetno 150. Dostałam skierowanie na prenatalne,11 stycznia pobranie krwi, 25 stycznia usg, bedzie to 12.6 tc. ( nie robi go moja ginekolog, tylko wysyła do specjalnego osrodka) . Termin 3 sierpień :)
Gratulacje!!! Bardzo się cieszę, teraz już możesz w spokoju i zdrowiu świętować za was dwoje:tak:

Do góry