Też tak robię. Położna tak mówiła.T
Tez tak robie, najpierw jeden cyc,drugi i wtedy gdy jej malo mm
reklama
Jak twoje krocze, zagoiło się?Ale skoro masz mleka tyle ile wystarcza na potrzeby Alicji, to po co Ci więcej? [emoji16]
A może w czasie dnia była niespokojna niezależnie od pokarmu. Nasze dzieciaczki będą już powoli spały coraz mniej. Mój np codziennie od 7-8 do 12-13 nie śpi i jest niespokojny, marudny, chce się przytulać
Maljan
Fanka BB :)
Ja nie wiem bo ani w ciąży ani teraz nie byłam opuchnięta. Ale może po prostu musisz poczekać aż zejdzie woda Mi pierwsze dni po porodzie schodziła woda mega. Pociłam się okropnie i sikałam co chwilęHej , sorki ze wbijam. Ja z wrześniowych ... teoretycznie. Bo mały już na świecie. Was tu dużo już urodziło i mam pytanie : czy któraś ma opuchnięte stopy ? Rodziłam cztery dni temu , a stopy jak były opuchnięte tak są. W ciąży to chociaż się zmniejszało a teraz mam pod kostkami takie jakbym napompowala. Nie widać bardzo ale ja widzę po sobie. Mogę to uciskać i wtedy zapada się tak na kilka mm, trzymam w gorze cała noc , moczę w zimnej wodzie , teraz smaruje altaziaja, na zmianę z sexy mama tym miętowym z rossmana. Nie boli to , nie gorące tylko mnie obrzydza i trochę zastanawia / martwi. Wiem ze mogę do lekarza ale sobota a zreszta u nas same ciemnoty ... z góry dzięki za rady
Jejku z tym słownikiemKasiaczek89pl, mi po porodzie dopiero słuchały stopy najbardziej kostki ale zeszło po ok 4-5 dniach.
Obrączkę też dziś założyłam i nawet jakaś taka późniejsza niż była.
E
Ewka34
Gość
Moja tez ma cos takiego.. :/Tak na mleko to my 36+4 więc podobnie my mamy z kolei trądzik niemowlęcy Zobacz załącznik 891582
Możliwe. Z synem tego nie miałam to nawet nie byłam pewna czy to to. Myślałam że może potowkiTo samo chyba tylko inaczej zwą ...
A ile córka ma?Starsza miała na mleko. Jadła bebilon pepti ale zdarzały się bóle brzuszka. I dawałam dicoflor jej tez. Do teraz jak poje więcej mleka przez dłuższy czas to ja wysypuje lub boli brzuch czY kaszle i smarka
Mojemu synowi przeszło i jak miał 14 miesięcy to wróciliśmy do jedzenia nabiału.
Trądzik niemowlęcy wystarczy przemywac przegotowana woda i czekać aż zejdzie :*Moja tez ma cos takiego.. :/
reklama
Maljan
Fanka BB :)
Dzięki że pytasz. Rana na pośladku (czyli ta która się rozlazła i sączyła) zagoiła się. Teraz jest jeszcze czerwona i będzie się zabliźniać. A w środku szwy się jeszcze całkiem nie rozpuściły i trochę jeszcze czuję dyskomfort, ale funkcjonuję już normalnieJak twoje krocze, zagoiło się?