reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale skoro masz mleka tyle ile wystarcza na potrzeby Alicji, to po co Ci więcej? [emoji16]
A może w czasie dnia była niespokojna niezależnie od pokarmu. Nasze dzieciaczki będą już powoli spały coraz mniej. Mój np codziennie od 7-8 do 12-13 nie śpi i jest niespokojny, marudny, chce się przytulać :)
Jak twoje krocze, zagoiło się?

Hej , sorki ze wbijam. Ja z wrześniowych ... teoretycznie. Bo mały już na świecie. Was tu dużo już urodziło i mam pytanie : czy któraś ma opuchnięte stopy ? Rodziłam cztery dni temu , a stopy jak były opuchnięte tak są. W ciąży to chociaż się zmniejszało a teraz mam pod kostkami takie jakbym napompowala. Nie widać bardzo ale ja widzę po sobie. Mogę to uciskać i wtedy zapada się tak na kilka mm, trzymam w gorze cała noc , moczę w zimnej wodzie , teraz smaruje altaziaja, na zmianę z sexy mama tym miętowym z rossmana. Nie boli to , nie gorące tylko mnie obrzydza i trochę zastanawia / martwi. Wiem ze mogę do lekarza ale sobota a zreszta u nas same ciemnoty ... z góry dzięki za rady
Ja nie wiem bo ani w ciąży ani teraz nie byłam opuchnięta. Ale może po prostu musisz poczekać aż zejdzie woda :) Mi pierwsze dni po porodzie schodziła woda mega. Pociłam się okropnie i sikałam co chwilę :)

reklama
Jak twoje krocze, zagoiło się?
Dzięki że pytasz. Rana na pośladku (czyli ta która się rozlazła i sączyła) zagoiła się. Teraz jest jeszcze czerwona i będzie się zabliźniać. A w środku szwy się jeszcze całkiem nie rozpuściły i trochę jeszcze czuję dyskomfort, ale funkcjonuję już normalnie :)

Do góry