Trzymamy [emoji7]Leżę moje drogie już na porodówce z 6cm rozwarcia trzymajcie za Nas kciuki
reklama
G
gosc12
Gość
.miło ze strony męża korzystajcieDzień dobry.
U nas nocka ok pospałem chyba z 6godzin z 2 pobudka i na karmienie. Wczoraj wieczorem młoda wisiała na cyrku od 19ej do 22giej ale za to dziś mam więcej pokarmu godzinę po karmieniu ściągnąłem 100ml. Mąż chce mnie dziś zabrać na kolację z małą oczywiście o chce wziąć swoje mleko w butelce. Na razie karmię wyłącznie na bieżąco bo rana po cc mocno mnie ciągnie z prawej strony i nie wiem czy dam radę na siedząco ją nakarmić.
Tymczasem korzystając z tego, że Izunia śpi też idę się zdrzemnąć. We wtorek jak wrócą chłopaki już nie będzie tak lekko.
A my chyba będziemy się dokarmiać mm ..
Albo mam coraz mniej mleka albo już się unormowało na potrzeby Alicji. Jak ja przystawie to jeszcze czasem leci ciurkiem lub pryska , ale nie odciągam już laktatorem od kilku dni tylko mała wyjada. Jak chciałam odciągnąć laktatorem to raz 50ml a raz 100 się udało. Wydaje mi się , że jest niespokojna po zjedzeniu z piersi. W nocy ładnie zjadła i szła spać ale w dzień jest gorzej. Teraz jej dałam 50 mm i poszła spać. Chyba dokupie tych buteleczek bebilonu 90ml i wrazie potrzeby będą w lodówce.. jutro kupię ferma lt. Iker. Bo kawy zbożowej nie przełknę :/
Kciuki zaciśnięte powodzeniaLeżę moje drogie już na porodówce z 6cm rozwarcia trzymajcie za Nas kciuki
Zamiast kawy zbożowej można pić herbatę z mlekiem. Ja zapraszam zwykłą herbatę mocno żeby była ciemna do połowy szklanki i reszta mleka..miło ze strony męża korzystajcie
Albo mam coraz mniej mleka albo już się unormowało na potrzeby Alicji. Jak ja przystawie to jeszcze czasem leci ciurkiem lub pryska , ale nie odciągam już laktatorem od kilku dni tylko mała wyjada. Jak chciałam odciągnąć laktatorem to raz 50ml a raz 100 się udało. Wydaje mi się , że jest niespokojna po zjedzeniu z piersi. W nocy ładnie zjadła i szła spać ale w dzień jest gorzej. Teraz jej dałam 50 mm i poszła spać. Chyba dokupie tych buteleczek bebilonu 90ml i wrazie potrzeby będą w lodówce.. jutro kupię ferma lt. Iker. Bo kawy zbożowej nie przełknę :/
E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy zmeczenie ci wychodzi [emoji23]Właśnie myślałam , że umrę w toalecie. Zrobiłam siku, podtarlam się i co ? Na papierze coś cienkiego , śliskiego i długiego . Boże !!! Myślałam , że jakaś glizda płakać mi się chciało i szukałam głowy tego czegoś żeby mieć pewność. W końcu dotknekam . .
Ha ha ha. Nitki wypadly [emoji23]
E
Ewka34
Gość
@.rudzielec trzymam kciuki kochana :*
Nie chce mi się spać. Leżę i ogarniam nowy telefon. Dostałam od męża za urodzenie córki samsunga S8. Nastawiłam pranie ale pogoda do d..y całą noc padało A teraz jest zimno 16st. Mała śpi w kołysze przy otwartym balkonie. Zauważyłam, że jej się dobrze śpi jak jest okno otwarte i słychać jadące auta, krzycząc dzieci itp.
Widać że my ziomalki. U mnie też czarcie zebro było znane. Kiedyś jak miałam straszne kłopoty z cerą mylam tym twarz. Kiedyś też na migreny mi mama dawała. Nie pamiętam czy pomogło ale te fafoły co się pojawiają w tym są dla mnie zagadką. Chciałabym wiedzieć skąd to się bierze A swoją drogą od października będę się uczyć ziołolecznictwa. Będę szamankąMoja mala dobrze spala po takiej kapieli
Ziele ostrozenia to ziolo,roslina.. dziala detoksujaco na skore i ma jeszcze wiele zastosowan..nasze babcie kapaly w tym dzieci tez, gdy stwierdzily ze sa "ociotowane",czy przewialo je w naszych regionach nazywa sie to czarcie żebro mi to pomagalo na bole glowy sama lubie od czasu do czasu sie tym obmyc
Bardzo silne moja tez sie przewraca juz sama hyhy
Moja młodsza córka tak miała. Przy każdym przewijaniu szła kolejna kupa. Teraz mały różnie...ale raz to się tak nieszczęśliwie osiusial że mu na buzię poszło...Dzis znow zostalam osrana,ale to tak perfidnie ze wszystko poszlo do prania.. zaczynam myslec ze ona to tak specjalnie robi hyhy ale przynajmniej ja brzuszek nie boli ale skad tyle kupy w tak malym cialku
Leżę moje drogie już na porodówce z 6cm rozwarcia trzymajcie za Nas kciuki
Jaki piękny prezent mój też lubi drzemać na dworze. Ale u mnie na tym odludziu to hałasów nie ma. Chyba po prostu świeże powietrze mu służyNie chce mi się spać. Leżę i ogarniam nowy telefon. Dostałam od męża za urodzenie córki samsunga S8. Nastawiłam pranie ale pogoda do d..y całą noc padało A teraz jest zimno 16st. Mała śpi w kołysze przy otwartym balkonie. Zauważyłam, że jej się dobrze śpi jak jest okno otwarte i słychać jadące auta, krzycząc dzieci itp.
Klaudia teraz chyba pierwszy kryzys laktacyjny....miło ze strony męża korzystajcie
U mnie tak samo... Wczoraj tyle czasu na cycu wisiała. W nocy też dałam jednego, drugiego i widziałam że jej mało. To dorobiłam mm. Wypiła i tak 20ml ale musiała być jeszcze głodna. Bo wcześniej nie chciała mm tego pić. Bo nie dobry.
Mi neonatolog jeden z naszych najlepszych w mieście jeszcze przy synu mówił że najpierw dać jednego cyca, potem drugi, a jak dziecku jeszcze mało to odrobinę mm dorobić. Najpierw cyce, a potem mm. Nie na odwrót. Bo dziecko musi pobudzać laktacje. A jak będzie najedzond to cyca już ciągnąć nie będzie.
reklama
E
Ewka34
Gość
Zrobilam malej ta kapiel i nie bylo farfocli.. ja tez sie obmylam i tez nie bylo, a z reguly mialam tego pelno.. to toksyny z ciala i zanieczyszczeniaWidać że my ziomalki. U mnie też czarcie zebro było znane. Kiedyś jak miałam straszne kłopoty z cerą mylam tym twarz. Kiedyś też na migreny mi mama dawała. Nie pamiętam czy pomogło ale te fafoły co się pojawiają w tym są dla mnie zagadką. Chciałabym wiedzieć skąd to się bierze A swoją drogą od października będę się uczyć ziołolecznictwa. Będę szamanką
Moja młodsza córka tak miała. Przy każdym przewijaniu szła kolejna kupa. Teraz mały różnie...ale raz to się tak nieszczęśliwie osiusial że mu na buzię poszło...
Jaki piękny prezent mój też lubi drzemać na dworze. Ale u mnie na tym odludziu to hałasów nie ma. Chyba po prostu świeże powietrze mu służy
Szamanko.. musze miec z toba kontakt bo lubie zilolecznictwo