reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas tez ciepło.. ratunek to zaraz jakiś prysznic rozbudzający, ogarnę się teoche, pójdę z pieskiem na dwór i od razu go wyczesze i do pepco tylko do pokoiku małej po lampkę taka stojąca chmurkę na regał i wracam do domku się chłodzić miska z zimna woda na stopy :)

U nas 31 tydzień, za 2 dni zaczynam 31 czyli 32, więc już 8 miesiąc [emoji5]

ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadę ;) chcę kupić dla siebie cienki szlafrok ;) i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek :D gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi :D :D :D

dziewczyny u mnie znowu zapowiada się dzisiaj upał..już nie mam siły :( a dziś zaczynam 29 tydzień ;) (28+1) :D ten czas tak szybko leci ;D już się nie mogę doczekać środy, ciekawe ile maluch waży :D
U mnie też upał niesamowity, rano zawiozłam męża do pracy, po drodze podjechałam do biedry na szybkie zakupy i do domu. A czuję się jakbym 10km przeszła :o zrobiłam sobie kawę i leżę przy wentylatorze w samej koszulce i majtkach bo nie da się wytrzymać.
Mam dzisiaj na 16 jechać na fitnes bo już 2 razy nie byłam, ale nie wiem czy dam radę w tym upale tam jechać :(

ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadę ;) chcę kupić dla siebie cienki szlafrok ;) i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek :D gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi :D :D :D

Ja wyszłam z pieskiem i go wyczesalam i jednak do pepco to przy okazji podzjedzismy później z moim jak będziemy wracać z urzędu, bo na dworze taka duchota, że aż słabo mi i wróciłam to zimna woda w misce na nogi, zimna woda z sokiem do picia i się kładę

A takie opakowanie na smoczek to ja najzwyklejsze na Allegro kupiłam, najtańsze ;)

No brzmi już mega poważnie. 2 miesiące i koniec. Nawet w sumie 65 dni mi zostało

reklama
Ja kupiłam pojemnik na smoczek na smyk.com :)

Do góry