Diavatolog też tak mówiła ale narazie rtg nie mogę więc leczą mnie tym czym mogą gin mówił że jak nie minie po tyg katar to mam pójść do przychodni wtedy będą myślećMoże masz problemy z zatokami?
reklama
madziula92
Fanka BB :)
U nas tez ciepło.. ratunek to zaraz jakiś prysznic rozbudzający, ogarnę się teoche, pójdę z pieskiem na dwór i od razu go wyczesze i do pepco tylko do pokoiku małej po lampkę taka stojąca chmurkę na regał i wracam do domku się chłodzić miska z zimna woda na stopy
U nas 31 tydzień, za 2 dni zaczynam 31 czyli 32, więc już 8 miesiąc [emoji5]
ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadę chcę kupić dla siebie cienki szlafrok i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi
Fiorna
Dziękuję wszystkim za odpowiedź za dużo tych wszystkich specyfików powymyślali
@madziula92 wierzę bo mieszkam 30 km od Ciebie i też się męczę z upałem... od 3 dni co jakiś czas zagrzmi ale nie popada i robi się duszno
@madziula92 wierzę bo mieszkam 30 km od Ciebie i też się męczę z upałem... od 3 dni co jakiś czas zagrzmi ale nie popada i robi się duszno
Maljan
Mniaaaaam [emoji7]U mnie takie śniadanko, rozpieszczamy się na dzień dziecka hah Zobacz załącznik 862559
miloscwczasachpopkultury
Diavatolog też tak mówiła ale narazie rtg nie mogę więc leczą mnie tym czym mogą gin mówił że jak nie minie po tyg katar to mam pójść do przychodni wtedy będą myśleć
Kup sobie taki zestaw irigastin z butelka do rozróżnienia tego proszku i co 2 gi dzień rób sobie płukanie nosa/zatok
Maljan
U mnie też upał niesamowity, rano zawiozłam męża do pracy, po drodze podjechałam do biedry na szybkie zakupy i do domu. A czuję się jakbym 10km przeszła zrobiłam sobie kawę i leżę przy wentylatorze w samej koszulce i majtkach bo nie da się wytrzymać.dziewczyny u mnie znowu zapowiada się dzisiaj upał..już nie mam siły a dziś zaczynam 29 tydzień (28+1) ten czas tak szybko leci ;D już się nie mogę doczekać środy, ciekawe ile maluch waży
Mam dzisiaj na 16 jechać na fitnes bo już 2 razy nie byłam, ale nie wiem czy dam radę w tym upale tam jechać
miloscwczasachpopkultury
ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadę chcę kupić dla siebie cienki szlafrok i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi
Ja wyszłam z pieskiem i go wyczesalam i jednak do pepco to przy okazji podzjedzismy później z moim jak będziemy wracać z urzędu, bo na dworze taka duchota, że aż słabo mi i wróciłam to zimna woda w misce na nogi, zimna woda z sokiem do picia i się kładę
miloscwczasachpopkultury
A takie opakowanie na smoczek to ja najzwyklejsze na Allegro kupiłam, najtańsze
No brzmi już mega poważnie. 2 miesiące i koniec. Nawet w sumie 65 dni mi zostało
madziula92
Kup sobie taki zestaw irigastin z butelka do rozróżnienia tego proszku i co 2 gi dzień rób sobie płukanie nosa/zatok
@monika267 kup sobie mgiełkę solankową, jak jak miałam problemy z uchem i zatokami to robiłam inhalacje i trochę pomagało..
reklama
Maljan
Ja kupiłam pojemnik na smoczek na smyk.comja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadę chcę kupić dla siebie cienki szlafrok i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi