reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Coś co normalnie nas nie uczula w ciąży może uczulać bo organizm bardziej osłabiony ciążą i nie ma sił walczyć z alergenami :(

oby nam to zeszło jak najszybciej ;) nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda kiepska, chyba będzie padał deszcz ;/ może w końcu dziś zabiorę się za segregowanie ubranek :D :D

Jestem po wypiciu glukozy, nie bylo tragedii tylko krew mi strasznie zaczela leciec z palca, pani sie mnie zapytala czy biore leki na rozrzedzenie. Mam najmniejszy brzuch ze wszystkich ciezarnych ;)
Hahaha ostatnio też miałam w przychodni na wizycie u ginekologa takie zderzenie z rzeczywistością że ze wszystkich ciężarnych to ja miałam najmniejszy brzuch [emoji23]

A ja dwa dni dobroci będę miała [emoji23]
Dziś z allegro paczka ze smoczkami itp ma być :D
A jutro ze Smyka z puzzlami dla syna, z Rossmanna i z apteki Gemini [emoji23]
Nie licząc że czekam na kilka paczek z aliexpress z niepotrzebnymi cudownościami [emoji23]

1. A na taki komplet : body długi rękaw+leginsy/polspiochy będziecie zakładać sweterek lub bluzę ? Nawet jak będzie ciepło ? Czy raczej body wystarcza ?
2. Pod pajacyk trzeba włożyć body ? Żeby lepiej trzymały pieluszkę i ogólnie żeby było dziecku ciepłej ? Bo musi mieć dwie warstwy ?
Czuje , że będę się stresować podczas ubierania :// że nie będę wiedziała co ubrać na daną pogodę itp..
Myślę że na body z długim rękawem nie trzeba będzie zakladac bluzy czy sweterka jak będzie ciepło no chyba że się trafi jakiś chłodny dzień to ja awaryjnie wezmę.
A body pod pajaca zakładałam synkowi jak urodzil się w styczniu , na lato aż tak grubo nie trzeba :) zawsze można ewentualnie przykryć kocykiem czy pieluszką :)

Hahaha ostatnio też miałam w przychodni na wizycie u ginekologa takie zderzenie z rzeczywistością że ze wszystkich ciężarnych to ja miałam najmniejszy brzuch [emoji23]

powiem Wam, że mnie się wszyscy pytają czy ja jestem w ciąży :D podobno wyglądam jakbym sobie "dobrze"pojadła :p ale pewnie pod koniec wypcha mi bardziej brzuch :):D

reklama
Jest 9:15 a ja już umyłam okno w moim saloniku i ręcznie wyszorowałam narożnik vanishem. Padam na twarz normalnie :D jeszcze tylko puścić pranie i ogarnąć chociaż jeden pokój na błysk a z drugim pokojem poczekam na mojego bo mały już zaczyna brykać w brzuchu. Jeszcze po południu zakupy a jutro już chill kosmetyczka brwi i paznokcie 8-)

Do góry