Rety, dziewczyny, co ja tu czytam....
@kasiaw510 bardzo mi przykro. Następnym razem się uda! Musi!
Będziemy tu czekać na dobre wieści
Najważniejsze, że masz się na kim wesprzeć, dla kogo działać. No i masz nas!
Nosek do góry, pierś do przodu i walcz dalej!
@Adeline89 cieszę się, że się odezwałaś, bo nie ma dnia, żebym o Was nie myślała. Zespół Turnera nie jest taki straszny! Jest bardzo wcześnie wykryty, więc szybko można rozpocząć leczenie
Bez leczenia osiąga się ok 145 cm wzrostu, więc to jest takie minimum, jakie córeczka osiągnie, a z leczeniem będzie dużo więcej, bo leczenie polega na podawaniu hormonu wzrostu. Miałam koleżankę w gimnazjum, która miała właśnie 140parę cm wzrostu i dzięki hormonom dobiła do 160! Szczęście w nieszczęściu, że u córeczki tak szybko choroba została wykryta
Będzie dobrze, jesteś dzielną kobitką przecież!
Z mną mąż nie chodzi na badania, bo chodzę na nfz a lekarz przyjmuje w godzinach pracy B. Ale w sumie wcale mi to nie przeszkadza, bo jak czekam, to zawsze sobie z jakąś ciężarówką pogadam
a w gabinecie jakoś chyba wolę być sama. Jakaś dziwna jestem [emoji14]
Jutro właśnie idę na badania, trzymajcie kciuki, chociaż nie biorę nawet pod uwagę, że może być inaczej, niż dobrze
nastawiam się pozytywnie
Mam tak suche dłonie, że aż mi się zahaczają o pieluchy Szymka. Rajstop wkładać nie mogę, bo podrę od razu. Jak tarka. Czasem jak do małego w nocy pochodzę jak zawoła i go pogłaszczę po główce to widzę iskierki. Koszmarrrr. A smaruję bardzo często. Macie jakieś super sposoby na tak suche dłonie? W ogóle skórę mam bardzo suchą, chyba w nocy muszę przez sen się drapać, bo mam całe nogi w czerwone kropki, niektóre właśnie takie rozdrapane. Na szczęście jest zima i nikt moich nóg nie widzi
no poza mężem, który nie zauważa takich rzeczy i gina, którego to chyba nie obchodzi
Wczoraj na kolację zjadłam 4 pomarańcze i mandarynkę. Mmm...
Ale dzisiaj mam powera! Ciekawe, kiedy mi przejdzie...
Zaraz idę do sklepu, bo mam chęć na zupkę brokułową z grzankami mniam mniam mniam
Miłego dnia, kobietki!
Napisane na CHM-U01 w aplikacji
Forum BabyBoom