reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurektyna to stres i dlatego wszystko boli. Jesteś już na miejscu jeszcze parę minut i zobaczysz dzieciątko i napewno będzie wszystko dobrze. !:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Rety, dziewczyny, co ja tu czytam....

@kasiaw510 bardzo mi przykro. Następnym razem się uda! Musi! :) Będziemy tu czekać na dobre wieści :) Najważniejsze, że masz się na kim wesprzeć, dla kogo działać. No i masz nas! :) Nosek do góry, pierś do przodu i walcz dalej! :)

@Adeline89 cieszę się, że się odezwałaś, bo nie ma dnia, żebym o Was nie myślała. Zespół Turnera nie jest taki straszny! Jest bardzo wcześnie wykryty, więc szybko można rozpocząć leczenie :) Bez leczenia osiąga się ok 145 cm wzrostu, więc to jest takie minimum, jakie córeczka osiągnie, a z leczeniem będzie dużo więcej, bo leczenie polega na podawaniu hormonu wzrostu. Miałam koleżankę w gimnazjum, która miała właśnie 140parę cm wzrostu i dzięki hormonom dobiła do 160! Szczęście w nieszczęściu, że u córeczki tak szybko choroba została wykryta :) Będzie dobrze, jesteś dzielną kobitką przecież!

Z mną mąż nie chodzi na badania, bo chodzę na nfz a lekarz przyjmuje w godzinach pracy B. Ale w sumie wcale mi to nie przeszkadza, bo jak czekam, to zawsze sobie z jakąś ciężarówką pogadam :) a w gabinecie jakoś chyba wolę być sama. Jakaś dziwna jestem [emoji14]

Jutro właśnie idę na badania, trzymajcie kciuki, chociaż nie biorę nawet pod uwagę, że może być inaczej, niż dobrze ;) nastawiam się pozytywnie :)

Mam tak suche dłonie, że aż mi się zahaczają o pieluchy Szymka. Rajstop wkładać nie mogę, bo podrę od razu. Jak tarka. Czasem jak do małego w nocy pochodzę jak zawoła i go pogłaszczę po główce to widzę iskierki. Koszmarrrr. A smaruję bardzo często. Macie jakieś super sposoby na tak suche dłonie? W ogóle skórę mam bardzo suchą, chyba w nocy muszę przez sen się drapać, bo mam całe nogi w czerwone kropki, niektóre właśnie takie rozdrapane. Na szczęście jest zima i nikt moich nóg nie widzi :D no poza mężem, który nie zauważa takich rzeczy i gina, którego to chyba nie obchodzi ;)

Wczoraj na kolację zjadłam 4 pomarańcze i mandarynkę. Mmm... :D

Ale dzisiaj mam powera! Ciekawe, kiedy mi przejdzie...
Zaraz idę do sklepu, bo mam chęć na zupkę brokułową z grzankami mniam mniam mniam

Miłego dnia, kobietki! :)

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
MoniMo witaj:-)

Ja mam stresik dzisiaj bo idę do mojej pulmonolog. Jest kierowniczka chyba w tej przychodni i powiem jej o tamtej wariatce. Nie wiem czy to będzie jako prywatna wizyta czy panstwowa. Od rana jestem zla o ta wizyte. Nawet na męża sie wkurzylam o to bo mial złożyć skargę a nagle stwierdził ze to nic nie da. Później mnie przepraszal.

Dziękuję kochane za życzenia [emoji173][emoji9]
Niestety nie mam toru czekoladowego [emoji14]
Ale od wczoraj mecze się z sernikiem na zimno który robię po raz pierwszy w życiu ;p
1486029090-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkiego najlepszego! Jakby Wam coś zostało, to chętnie się nim zaopiekuję :D
W ogóle to durna jestem, bo w pierwszej chwili myślałam, że na tym torcie są oliwki a nie winogrona [emoji14] ale nawet z oliwkami bym wciągnęła takie ciacho :D

Nie mam czasu nadrabiać zaległości z rana bo lecę w odwiedki do znajomej, ale napiszę Wam, że leginsy z Lidla są OKROPNE! Jak dla starej baby.. Brzydki materiał, źle ma brzuszku uszyte.. Nie warto.. Za tą samą cenę są super w H&M ;) Miłego dnia!

Wszystkiego najlepszego! Jakby Wam coś zostało, to chętnie się nim zaopiekuję :D
W ogóle to durna jestem, bo w pierwszej chwili myślałam, że na tym torcie są oliwki a nie winogrona [emoji14] ale nawet z oliwkami bym wciągnęła takie ciacho :D

haha pełna desperacja widzę [emoji14]
[emoji23][emoji23]
Nie ma problemu kto tylko może niech wpada. Ale potrzebuje wiedzieć z godzinę wcześniej żeby posprzątać [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :) i czekam na zdjęcia ślicznych maluszków ;)
@Adeline89 trzymam kciuki za amino. Będzie dobrze, nie stresuj się.
@kurektyna nie stresuj się, z dzidzią jest wszystko w porządku na pewno :) będzie dobrze :*
@Angelika:) sto lat i duuużo zdrówka. Wszystkiego najlepszego :* ale bym sobie zjadła tego Twojego serniczka :D ja chyba zrobię bananowca na zimno :D
Witam nową mamusię ;)
Mój brzuszek też robi się okrąglutki. Może za jakiś czas się nim pochwalę :p
Więcej nie pamiętam bo piszecie jak szalone :p

Do góry