Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam takie w domu kupiłam sobie , i nie polecam ,bo miałam droższe, a nie raz ciężko jest usłyszeć trzeba też umieć , później człowiek tylko się stresuje nie potrzebnie ... i ponoć dziecko to też denerwujeDetektor to takie urzadzenie jak maja polozne w szpitalach tylko do domowego uzytku. Smaruje sie brzuch zelem usg i przyklada ta glowice i slychac bicie serduszka dziecka
ja myślałam ale nie wiem czy warto i czy nie szkodzi w jakikolwiek dziecku ...ikulka cudownie [emoji4] ja tez widziałam w Pt rączki i nóżki [emoji7][emoji7][emoji7]
Co to detektor tętna płodu ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale to się nie wyświetla na głównym tak ,ze każdy zaraz widzi, a tym bardziej chyba jak grupa zamkniętaa mi się wydaje że nawet jeśli się wyświetli że dołączyłysmy do grupy to ludzie nie załapią o co chodzi...
W końcu wiadomości tam się przelewa dużo...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi od czterech dni calymi dniami niedobrze a do tego mam juz tydzien suchy kaszel lek dala mi nebbud do inhalacji i syrop dla dzieci ale niewiele pomoglo:/Witajcie :-) u mnie dzis leniwa niedziela, ale wyciagnelam rodzinke na spacer! Teraz mala szaleje w wannie, niestety tak pozno bo zaliczyla dluga popoludniowa drzemke...a mi tradycyjnie jest okropnie niedobrze :-(
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to zalezy kto jakie ma dlugie cykleZastanawiaja mni te tygodnie ciazy...ja mam 9 tydz 1 dz a niektorzy prawie 11 jak to mozliwe skoro ja termin mam na 06.08??? Jesli ktos ma na 01.08 to moze miec teraz prawie 10 tydz a nie 11
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom