reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku!!! Ja dzisiaj nic nie szykuje bo na wczoraj tyle nadzykowalam ze dla armii calej by wystarczylo, schaby, mieso, sledzie, sałatki, ciasto.. Poki co to w łóżku jeszcze lezymy :-)

Witam.
Dopiero wstałam ale nocka odespana.
W pracy było naprawdę ok.Zmiana spokojna tylko mdłości mnie męczyły całą noc.A w pracy się opiłam gazowanym to potem męczyły mnie wzdęcia i gazy.
Oj uroki.
Ja od samego początku mam dość wilgotno.
U nas dzieci mają jeszcze 1 tydzień wolnego od szkoły.Ale nie wiem czy to tak super bo bardzo się nudzą już w domu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pracy... kończę o 19 i zmykam do corki:)
Sylwester był u mnie i to taki spontan było z 15 osób.. dałam rady ogarnąć wszystko. Piłam picolo tak jak i Wy.
jutro mam wizytę o 19

Dzien dobry w nowym roku[emoji4] u mnie impreza o 5:30 sie skończyła, poszłam spac do kuchni bo miałam dosyc [emoji13]
Ja mam sucho, moze 5razy miałam śluz w tym dwa razy różowy.
Jakie plany na dzis?
Łóżko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ucielam sobie drzemkę do 23:30 . Później pobudka na fajerwerki i dalej do spania :) dziś bylam na krótkim spacerku bo zimno a teraz wygrzewanie pod kocykiem . A co u Was dziewczyny? Buziaki w Nowym Roku :*

Do góry