To chociaz tyle... Nie mysl sobie, ze probujemy Cie obrazac czy cos... Ale naprawde troszke zaniedbalas to sobie przez jakies strachy. Ciaza bedzie lub jej nie bedzie czy sie bedziesz bac czy bedziesz szczesliwa. Nic tego nie zmieni. Ale im szybciej bedziesz wiedziec, ze jestes tym szybciej podejmiesz odpowiednie kroki, a moj gin odkad tylko potwierdzil, ze widzi pecherzyk w jamie macicy kazal mi chocby z kropelka krwi leciec na ip lub do niego dzwonic... Wiec rob sikacza ale juz :-) Jesli wyjdzie pozytywny to albo do prywatnego albo na ip
reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Albo zrób bete jutro
loveboiled
Chodzi mi jeśli test wyjdzie negatywny
anney
A jeśli test wyjdzie negatywny to co ja mam robić?
tak czy tak dostaniesz progesteron na wywolanie meisiaczki, jesli to nie ciaza. a jesli ciaza to ci ja podtrzyma. ten sam hormon jest za to odpowiedzalny.
zanetaanna
Witajcie,
Nurtuje mnie pewne pytanie . Razem z mężem staramy sie od 2 lat o maleństwo. 10dni temu dowiedzieliśmy sie, Że jestem w ciąży zrobiłam tego dnia dwa testy ciążowe ( dwa pozytywne) następnego dnia byłam juz u mojego ginekologa który na obrazie usg zobaczył pęcherzyk, widziałam ze nie chciał mi początkowo robic znanych nadziei, pobrano mi betę , wynik wyszedł 3100 po 48h powtórzyliśmy wynik nie podwoił sie tyko wzrósł do 3900 co zaniepokoiło mojego lekarza, dostałam leki na podtrzymanie, wykluczył tez ciąże pozamaciczna. Po kolejnych czterech dniach powtórzyliśmy betę ktora wyniosła 7000 a dzis po kolejnych 48h niecałe 9000tys. Zaczyna mnie to troszke nie pokoic czy to przypadkiem nie za wolny wzrost ?
Nurtuje mnie pewne pytanie . Razem z mężem staramy sie od 2 lat o maleństwo. 10dni temu dowiedzieliśmy sie, Że jestem w ciąży zrobiłam tego dnia dwa testy ciążowe ( dwa pozytywne) następnego dnia byłam juz u mojego ginekologa który na obrazie usg zobaczył pęcherzyk, widziałam ze nie chciał mi początkowo robic znanych nadziei, pobrano mi betę , wynik wyszedł 3100 po 48h powtórzyliśmy wynik nie podwoił sie tyko wzrósł do 3900 co zaniepokoiło mojego lekarza, dostałam leki na podtrzymanie, wykluczył tez ciąże pozamaciczna. Po kolejnych czterech dniach powtórzyliśmy betę ktora wyniosła 7000 a dzis po kolejnych 48h niecałe 9000tys. Zaczyna mnie to troszke nie pokoic czy to przypadkiem nie za wolny wzrost ?
anney
Witajcie,
to jest wolny wzrost, ale moja bratowa z jeszcze wolniejsego wzrostu ma piekna i madralisnka coreczke.
oby i tak bylo w waszvm przypadku.
beata88
Ja się nie wypowiem bo nigdy w życiu nie robilam bety..
reklama
PaniKovalowa
Zaangażowana w BB
Czyli mam rozumieć jaki by nie był wynik to jechać do szpitala?