reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej Dziewczyny !
Jak sie czujecie ? Czy tez macie takie bóle podbrzusza nasilające sie w nocy? Jaki miałyście betę w 5 tyg?
Pozdrawiam Was serdecznie ImageUploadedByForum BabyBoom1421175151.132038.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421175151.132038.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421175151.132038.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
witam kobietki po dłuższej przerwie;-)

pędzicie z postami ze nie mam szans tego nadrobić ale mam nadzieje ze uda mi się juz byc na bieżaco

od tygodnia jestem na zwolnieniu, najpierw pochorowała mi sie cała rodzinka, ja zatoki zawalone wiec sie działo, a do tego mega mdłosci i wymioty ze bywaja dni ze z łozka nie dam rady sie zwlec a przy dwulatku mam co robic

od wczoraj jest mi nieco lepiej i mam nadzieju ze idzie ku dobremu bo juz mi na psyche zle samopoczucie działo

lece troche pocztać co tam u was

pozdrawiam serdecznie;-)

Hej Bączki!
ale Wam zazdroszczę tych nocnych rozmów! Mam nadzieję, że jak przejdę na zwolnienie do dołączę do Was. Uuuuwielbiam nocne pogaduchy!

Co do różnych, nieciekawych sytuacji życiowych - to również dołączam do kółka wzajemnej adoracji. Nie było kolorowo, było / jest bardzo ciężko, ale chyba także dzięki takim przykrym i złym doświadczeniom jesteśmy takie jakie jesteśmy. Zawsze trzeba szukać plusów - bo inaczej ześwirujemy ( jeszcze bardziej ;-)).

Ja poza byciem aspołecznym, popieprzonym dziwolągiem mam też przeogromny syndrom "matki teresy". Także jestem kłębkiem totalnych sprzeczności. Sama z sobą nie wytrzymuję :angry: dlatego szacunek i pokłony dla mojego Małża... :tak:Już po tylu latach wie kiedy i jak reagować, chociaż początki nie były łatwe.

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne!
Duuuużo zdrowia Wam życzę i dobrych snów i smacznych posiłków i małych mdłości ;)

zanetaanna - ja czasem mam lekki ból, jak na miesiączkę, ale tylko od czasu do czasu i nigdy mocny.
Ja miałam betę w 5 tyg. ok. 2500.

Boję się ze to zakrzepica, ostatni miesiąc bardzo malo aktywna byłam przez to ze tak źle się czuje, muszę zacząć chodzić na spacery..

Loveboiled moze do lekarza idz z noga ?

Ja jeszcze przy torcie siedze..wrr.

Najgorsze ze jeszcze jutro bede konczyc bo czrnego koloru mi brakuje eh

reklama
co sie stało z moim postem... oj coś nie mój dzień dziś.

Czy jest to już możliwe by macica mi już tak uciskała na żyły, że aż cierpnie mi lewa ręka w nocy??

Do góry