reklama
ewelinka12
Fanka BB :)
blerka powinno by juz widac kropeczke, u mnie bylo rowne 5 tygodni jak bylam u lekarza i widac bylo duzy pecherzyk a w nim czasem migala kropeczka malenka, za 2 tyg bedzie rowne 7 tyg i wtedy napewno juz cos bedzie konkretnego widac
loveboiled
Co do objawów to ja mam właśnie te bóle menstruacyjne i wrażliwe piersi. Ale przy pierwszej ciąży nic mi nie urosły wiec i teraz pewnie nie drgna. A najbardziej mecza mnie gazy nie wiem czym to jest spowodowane. Podejrzewam ze nie długo pojawia się wymioty i mdłości w pierwszej ciąży strasznie wymiotowalam
loveboiled
Może byśmy stworzyły jakąś listę, jest juz nas dosyć sporo
Takie bóle w dole podbrzusza na poczatku ciąży są normalne, ale jakby były bardzo dokuczliwe to możecie wziąć nospę i wspomagająco magnez.
Na usg z 8 tygodnia widać już fasolkę i serduszko ( w zasadzie taką migająca kropeczkę), więc jak którejś okres wypadał na koniec października, to przed świętami będzie już widać dzieciaczka;-)
Na usg z 8 tygodnia widać już fasolkę i serduszko ( w zasadzie taką migająca kropeczkę), więc jak którejś okres wypadał na koniec października, to przed świętami będzie już widać dzieciaczka;-)
beata88
Lovebolied dobry pomysł z tą lista:-)
Ulkan serduszko w pierwszej ciazy widzialam w 6tyg i 6 dniu a kiedy najwcześniej widac to nie wiem. Tylko że ja wiem że mi się ovulacja przesunela bo mialam w 20 dniu cyklu wiec faktycznie mam młodszą ciążę dlatego ociagam się z pujsciem do gin.
Ulkan serduszko w pierwszej ciazy widzialam w 6tyg i 6 dniu a kiedy najwcześniej widac to nie wiem. Tylko że ja wiem że mi się ovulacja przesunela bo mialam w 20 dniu cyklu wiec faktycznie mam młodszą ciążę dlatego ociagam się z pujsciem do gin.
Lista to bardzo dobry pomysł.:-)
Dzięki za info o tym kiedy widać serduszko, bo ja też się jeszcze wstrzymuje z wizytą. Chciałabym na pierwszej jak najwięcej zobaczyć, widok bijącej kropeczki bardzo by mnie uspokoił. Powtórzyłam dzisiaj test i znowu blada ta druga kreseczka. Trochę się martwię.
Dzięki za info o tym kiedy widać serduszko, bo ja też się jeszcze wstrzymuje z wizytą. Chciałabym na pierwszej jak najwięcej zobaczyć, widok bijącej kropeczki bardzo by mnie uspokoił. Powtórzyłam dzisiaj test i znowu blada ta druga kreseczka. Trochę się martwię.
beata88
mama ja powtarzałam test dwa razy ale dzień za dniem i tez miałam bladą. Więcej testów już nie robiłam tylko umówiłam sie do gin i czekam cierpliwie na poniedziałek któraś dziewczyna z "naszego" forum mówiała że hormony ciążowe rosną w ciele kobiety chyba co 2-3 dni juz nie pamiętam dokładnie. a jak objawy u Was. Mnie wczoraj tak zaczęły sutki boleć, takie były tkliwe że nie mogłam się normalnie umyć
Sierpnióweczki 2015:
akacha termin: 5.08.2015, wizyta: 5.12
angie1983 termin:?, wizyta:?
Bafinka termin:?, wizyta:?
beata88 termin:?, wizyta:?
blerka termin:?, wizyta:?
ewaS86 termin:?, wizyta:?
ewelinka12 termin:?, wizyta:?
Jinx termin:?, wizyta:?
lizosomek termin: 10.08.2015, wizyta:?
loveboiled termin:?, wizyta:?
mama_jiz termin: 12.08.2015, wizyta: 19.12
minutaciszy termin:?, wizyta:?
sarenka-syrenka termin:?, wizyta:?
the_white_one termin: 10.08.2015, wizyta:?
ulkan termin:?, wizyta:?
zielona.wampirzyca termin: 10.08.2015, wizyta:?
Proszę bardzo. Bardzo robocza lista.:-) Jeśli kogoś nie wpisałam przepraszam, jeśli zrobiłam gdzieś błąd również przepraszam. Proszę uzupełniać braki. Dziękuję.
akacha termin: 5.08.2015, wizyta: 5.12
angie1983 termin:?, wizyta:?
Bafinka termin:?, wizyta:?
beata88 termin:?, wizyta:?
blerka termin:?, wizyta:?
ewaS86 termin:?, wizyta:?
ewelinka12 termin:?, wizyta:?
Jinx termin:?, wizyta:?
lizosomek termin: 10.08.2015, wizyta:?
loveboiled termin:?, wizyta:?
mama_jiz termin: 12.08.2015, wizyta: 19.12
minutaciszy termin:?, wizyta:?
sarenka-syrenka termin:?, wizyta:?
the_white_one termin: 10.08.2015, wizyta:?
ulkan termin:?, wizyta:?
zielona.wampirzyca termin: 10.08.2015, wizyta:?
Proszę bardzo. Bardzo robocza lista.:-) Jeśli kogoś nie wpisałam przepraszam, jeśli zrobiłam gdzieś błąd również przepraszam. Proszę uzupełniać braki. Dziękuję.
reklama
Mama jiz a na kiedy mialas termin @. Ja mialam na 26.11, jak wczoraj zreobilam test z popoludniowego moczu to druga kreska byla sporo mocniejsza od kontrolnej. W ogole to pierwszy test pozytywny wyszedl mi 5 dni przed spodziewanym okresem i to popoludniu