reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Przerażona bo ciąża to duza zmiana. Bez znaczenia czy jest to pierwsza czy któraś z kolei. Boje się wizyty u lekarza bo mam już za sobą jedno poronienie. Boję się też jak moja starsza córcia przyjmie rodzeństwo bo na razie to pelnoetatowa jedynaczka :-)

Nanulika a może termin się lekko wydłuży i będziesz sierpnioweczką:-)
Masz już za sobą wizytę u gin?

Ostatnia edycja:
Akacha to wizyta juz tuz tuz. Ja dzisiaj pojechałam do przychodni i nic tylko klamkę pocalowalam bo w piatki do 13 pracuja a ja nie wiedziałam i wybralam się o 16 :-( a chodzisz prywatnie czy nfz?

Cześć Dzieczyny. Dzisiaj powinna przyjść @, ale zamiast niej zobaczyłam na teście bardzo bladą drugą kreseczkę.:-) Termin wyliczają mi różne kalkulatory w przedziale 7-12 sierpnia. Jeśli rzeczywiście się udało to będzie moja 3cia ciąża. Mam już dwie córy. Przyjmiecie mnie do swojego grona?

Witam. Pozdrawia sierpniowka 2014! Az lza sie w oku kreci. Rok temu przezywalam to, co wy teraz. Powodzenia!!!

reklama
Do góry