reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Kciuki zacisniete za dzisiejsze wizyty!

ja tez mieszanka wybuchowa teraz jestem:-D

zdarzylam juz ugotowac zupe krem z cukini i fasolke po bretonsku. Bedzie mala miala co jesc przez weekend.
a dzisiaj dla nas na obiad makaron z sosem smietanowym i wedzonym lososiem. Ale to sie szybko robi wiec zrobie pozniej.

Zaraz jade na lotnisko po mojego enka.

jako ze nie spie od 6 rano to siedzialam w necie i znalazlam cuda:-p
chyba kupie cos takiego do salonu oczywiscie w odpowiednim czasie:-)
image.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 44
  • image.jpg
    image.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Dzień Doberek Sierpniowe Babeczki.

Ale mi się nie chce!!! Dobrze, że Josia do przedszkola idzie na 12.30 to przynajmniej on się czymś zajmie a ja sama do siebie będę narzekać. Co za ciąża. Z joschką było zupełnie inaczej. Nie sądziłam, że można się tak źle czuć.
Potem do banku zmykam bo muszę zrobić wywiad dotyczący kredytów. Chcemy kupić dom (prawdopodobnie na aukcji jakby się dało) trzeba mieć 10% wartości na dzień dobry wiec lepiej jakby kasa "w kieszeni czekała". Zobaczymy co z tego wyniknie...

cinamona - przepiękne :):)

prenatale w pl robi się z założenia przez brzuch "chyba, ze kobieta jest mocno otyła, to wtedy "dowcipnie". " Przynajmniej tak się naczyhtałam. .. Ale ja chuda nie jestem i zawsze miałam przez brzuch już...

Wiecie co przeczytałam, że dobre jest na niestrawności herbatka z melisy i dziurawca. Jestem zadziwiona. Ale fakt pozostaje faktem, ze jak się z rana napiłam melisy (dziurawca nie miałam) - to na prawdę dobrze mi zrobiło:) Ale.. też nie mam tych mdłości jakiś okropnych...
pupui - ​powodzenia w banku!

Ale u na spiękne słońce świeci!!!!

Dobrego dnia!

powodzenia pupui!

oproc
z sporadycvnych mdlosci objawow juz prawie nie mam.
piersi bola tylko jak dotkne mocniej, res
zta-spokoj.

i mamy w domu mys
zy. wrrrrrrrr
sa bezczelne, na pulapki sie ie lapia, nie wiem jak z nimi sobie poradzic!
wchodza na stol!!!!! bo wczoraj wchodzac do kuchni siedziala i patrzyla co jej zrobie, wyciagnelam noz, ale zwiala.
szok.

w domu c
zysto, jedzenie pochowane, okruchow prawie nie ma nigdzie, a te harcuja! tlko jedna udalo sie zabic, a ich jest wiecej ;(

help!

Hej, dawno nie pisalam ale po pracy bylam wykonczona, zagladalam tutaj systematycznie, podczytywalam, oczywiscie wszystkiego przeczytac sie da :) dajecie tu czadu dziewczyny. Ode mnie dobre info jest takie ze na ostatniej wizycie pani doktor nie wykryla zadnych krwiakow, na szczescie szybko sie wchlonely natomiast dzisiaj odebralam dzisiaj winiki z morfologi i moczu i tu nastepny zonk, mam jakies bakterie :( i znow do poniedzialkowej wizyty bede sie zamartwiac ehhhhh

Witam dziewczynki was wszystkie. Mało mnie tu ale podczytuje czasem żeby naładować się od was pozytywną energią.
Jestescie the best:D
Melduje ze dziś moje bobo machalo do mnie z monitora I skakalo cudnie - chyba z radosci :)
Minus taki ze mnie znow szew na szyjce czeka podobno bo w poprzedniej ciazy miałam. Podobno tu nie czekaja aż sie zacznie cos dziac czy otwierać tylko szyją I juz w 16 tyg.
Nie lubię:(
Za tydz planowane usg genetyczne
Buziole dla was kobitki

reklama
Witam dziewczynki was wszystkie. Mało mnie tu ale podczytuje czasem żeby naładować się od was pozytywną energią.
Jestescie the best:D
Melduje ze dziś moje bobo machalo do mnie z monitora I skakalo cudnie - chyba z radosci :)
Minus taki ze mnie znow szew na szyjce czeka podobno bo w poprzedniej ciazy miałam. Podobno tu nie czekaja aż sie zacznie cos dziac czy otwierać tylko szyją I juz w 16 tyg.
Nie lubię:(
Za tydz planowane usg genetyczne
Buziole dla was kobitki

little. i lepiej tak. bezpieczniej.
te
z mialam szew i wiem jak smakuje, ale przynajmniej bedziesz miala swiadomosc,ze male bezpieczne.

Do góry