reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

loveboiled - o mdłościach to Ty mi nawet nie wspominaj u mnie totalnie porażka na całego. Od 48h mdli jak nigdy, ja to na siebie sie wściekam za to samopoczucie. Aż w lustro patrzeć nie mogę.

Akuku - Ty potworku to już nie strasz :p A przyjdzie i czas i zwalimy Ci się na chatę tylko plan wycieczki trzeba opracować :p

reklama
Oj, ładne widoki. Ja żegluję po morzu i zawsze mnie ciągnie do wybrzeży, latarni i skał... chociaż teraz pewnie trzeba będzie trochę przerwy zrobić, zanim małe podrośnie.

Trzymam kciuki za wizyty!

Witamy z rana :) Pół nocy nie spałam z tych nerwów przed wizytą. Porobiłam badania krwi i moczu i się denerwuję czy wszystko wporzadku, no i czy fasolka sobie zdrowo rośnie. Bo jedynymi moimi objawami to jest ogromny ból piersi i lekkie mdłości na głodnego.
A tak ogólnie to mam pytanie cxy wy też macie takie zachwiania nastroju? Tak mnie wszystko denerwuje że szok! Głupie duperele doprowadzają mnie do złości i płaczu. Kasietta trzymamy && :)

Kasietta w uk genetyczne jest przez brzuvh nie wiem jak w pl ?

Goosiak jedt dobrze!!!
Tez mam jazde z humorami ;/ w pierwszej ciazy bylo najgorzej... trzaskalam drzwiami i z placzem lezalam w lozku co noc... masakra jakas.

gosiak ja też jestem niestabilna emocjonalnie nie martw się to normalne :) aż sama się nieraz zastanawiam po co ja właściwie się denerwuje przecież to głupstwo było:-D

kasietta super będziesz to już miała za sobą ;-) ja jeszcze 2 tyg muszę czekać

Js rowniez mam swoje humory :/ mam momenty ze moglabym doslownie ryczec bez powodu a za chwile jest ok. Moja zlosc najwiecej odbija sie na mezu :p ale jeszcze jakos to znosi :)
Ja na prenatalne jestem zapisana na 16.02, a 9.02 mam kolejna wizyte u gin. i juz nie moge sie jej doczekac :)

reklama
Do góry