Brownie1992
Moderator
Mam tak samoTo ja dołączam do grona tych bez siwych włosów. Farbować nie farbuje, mam zrobione refleksy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samoTo ja dołączam do grona tych bez siwych włosów. Farbować nie farbuje, mam zrobione refleksy
Testy z krwi na endometrioze to naciąganie hajsuA, zapomniałam Wam napisać coś, co może szczególnie zainteresować dziewczyny z Zagłębia i Śląska: lab Gyncentrum w Sosnowcu podobno ma przeprowadzać albo już przeprowadza testy z krwi na endometriozę
Tylko nie bij... BioręA Ty bierzesz w tym cyklu progesteron też?
no to u mnie podobnie jest, a ważyłam 63 jeszcze w zeszłym rokuU mnie tydzień temu było 68
Za mało maczkano to u mnie podobnie jest, a ważyłam 63 jeszcze w zeszłym roku
nie no, nie biję, to Twoja decyzja, a przynajmniej w tym cyklu mamy jakieś podejrzenia kiedy była owulacja temperatura ładnie się trzyma?Tylko nie bij... Biorę
Olka gratuluję synka! Fajnie słyszeć, że wszystko dobrze u ciebie!Ja nie mogę się tu wypowiadać ze względu na grudniowego chłopca w moim brzuchu, ale super że Ci się ułożyło i trzymam kciuki za starania!
Ja nie wchodzę, po co się dołowaćja już dawno na wadze nie byłam ale chyba nie spodoba mi się co mi pokaże
Mój tato osiwiał tak ok. 70. Miał czarne włosy, mama to nie wiadomo, bo całe życie farbuje... Ja póki co ani jednego siwego. Może zgarnęłam pule genów ojca...Moja mama, obecnie lat 60, siwieć zaczęła jakieś 5 lat temu. Nie jakoś bardzo, ale już trochę siwych jest. U mnie wcześniej się zaczęło, puki co kilka sztuk.
Też tak mam, rosną do połowy pleców i koniec..Ja bardzo długo miałam włosy po tyłek, kiedyś ściełam do ramion, od tamtej pory rosną max do połowy pleców i dłuższe nie chcą.