reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Cześć Dziewczyny! Wreszcie mam 2 dni wolnego. Już jechałam na oparach. Jeszcze na dodatek niby krótszy o kilka dni cykl, więc spodziewałam się, że okres będzie łagodniejszy, a to co się wczoraj działo (oczywiście w pracy w największym nawale obowiązków) to masakra. Dosłownie. Tampon super+ nie wytrzymał nawet godziny, skrzepy, krew po kolana. Dwa razy musiałam się przebierać. 😱
Współczuję 😑 oby dziś było lepiej.

Ja dzisiaj z dzieciarnią na kinder bal ide, w czwartek chcę się pokazać w pracy a w piątek wywożę dzieciaki na wieś do rodziny i z mężem jedziemy na ostatni wypad za miasto 😁 od poniedziałku do roboty i aż sie boje 🙈 za tydzień w weekend jeszcze pożegnanie lata ogniskiem (jak dobrze że rok szkolny 4 września dopiero rusza) i znowu praca, przedszkole, szkoła, dom... 😭

Cześć Dziewczyny! Wreszcie mam 2 dni wolnego. Już jechałam na oparach. Jeszcze na dodatek niby krótszy o kilka dni cykl, więc spodziewałam się, że okres będzie łagodniejszy, a to co się wczoraj działo (oczywiście w pracy w największym nawale obowiązków) to masakra. Dosłownie. Tampon super+ nie wytrzymał nawet godziny, skrzepy, krew po kolana. Dwa razy musiałam się przebierać. 😱
Współczuję kochana. Mój ostatni okres też tak wyglądał...

biedna! współczuję🤗 dobrze, że możesz teraz odsapnąć

reklama
Do góry