reklama
Kosinka94
Moderator
Współczuję oby dziś było lepiej.Cześć Dziewczyny! Wreszcie mam 2 dni wolnego. Już jechałam na oparach. Jeszcze na dodatek niby krótszy o kilka dni cykl, więc spodziewałam się, że okres będzie łagodniejszy, a to co się wczoraj działo (oczywiście w pracy w największym nawale obowiązków) to masakra. Dosłownie. Tampon super+ nie wytrzymał nawet godziny, skrzepy, krew po kolana. Dwa razy musiałam się przebierać.
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Życzę wszystkim miłego dnia, a ja udaję się wreszcie do fryzjera, bo siwizny już nie da się ukryć.
Kosinka94
Moderator
To samopoczucie się poprawiŻyczę wszystkim miłego dnia, a ja udaję się wreszcie do fryzjera, bo siwizny już nie da się ukryć.
Kosinka94
Moderator
Co się stało?Dzień dobry wszystkim
Źle, bardzo źle
Żołna
Ja dzisiaj z dzieciarnią na kinder bal ide, w czwartek chcę się pokazać w pracy a w piątek wywożę dzieciaki na wieś do rodziny i z mężem jedziemy na ostatni wypad za miasto od poniedziałku do roboty i aż sie boje za tydzień w weekend jeszcze pożegnanie lata ogniskiem (jak dobrze że rok szkolny 4 września dopiero rusza) i znowu praca, przedszkole, szkoła, dom...
Brownie1992
Moderator
Zrób i będzie gitesJa wlazłam na wagę. I po tym wczorajszym maczku średnio zadowolona jestem
Brownie1992
Moderator
Współczuję kochana. Mój ostatni okres też tak wyglądał...Cześć Dziewczyny! Wreszcie mam 2 dni wolnego. Już jechałam na oparach. Jeszcze na dodatek niby krótszy o kilka dni cykl, więc spodziewałam się, że okres będzie łagodniejszy, a to co się wczoraj działo (oczywiście w pracy w największym nawale obowiązków) to masakra. Dosłownie. Tampon super+ nie wytrzymał nawet godziny, skrzepy, krew po kolana. Dwa razy musiałam się przebierać.
Kejcik
biedna! współczuję dobrze, że możesz teraz odsapnąćCześć Dziewczyny! Wreszcie mam 2 dni wolnego. Już jechałam na oparach. Jeszcze na dodatek niby krótszy o kilka dni cykl, więc spodziewałam się, że okres będzie łagodniejszy, a to co się wczoraj działo (oczywiście w pracy w największym nawale obowiązków) to masakra. Dosłownie. Tampon super+ nie wytrzymał nawet godziny, skrzepy, krew po kolana. Dwa razy musiałam się przebierać.
reklama
kate01
Nie potrafię się pogodzić ze stratą, było bardzo wczas ,ale to jednak strata, która bardzo boliCo się stało?