reklama
Myszko
Fanka BB :)
Bocian, a lekarz, który, nie mam pojęcia, bo moim prowadzącym nadal jest ten z Łodzi. W Poznaniu to ja tylko z koordynatorką gadam - spoko babka.Aaaa!! Jak fajnie Niezmiennie trzymam kciuki
Mogę podpytać która to klinika w Poznaniu i jaki lekarz?
Myszko
U mnie 23.40 a ja jem kolację. Dzisiejszy dzień był hardcorowy.Ale jestem padnięta. Przed chwilą wróciłam do domu.
Myszko
Ja sobie ugotowałam makaronik, do tego brokułki, czewona cebulka, otwieram słoik z pesto - kórwa, z papryką!!!!! (miało być z riccotą) a ja papryki kijem nie ruszę W Biedrze mają takie mega pesto z riccotą, teraz już wiem, że na tym z papryką też jest obrazek serka I musiałam kumplowi passatę pomidorową ukraść. Komu wysłać to pesto??Co dzisiaj do makaronu?
Ja zeżarłabym sałatkę, ale nie chce mi się robić.
Myszko
Od buły z żółtym serem to wara, a zwłaszcza od rogala!!!!Chipsiki, ciasteczka, big maczki, buły z żółtym serem zwłaszcza w weekend jak mąż ogarnia śniadania, pizze z kartonu
Brownie1992
Moderator
Buła z żółtym serem najlepszaOd buły z żółtym serem to wara, a zwłaszcza od rogala!!!!
Moonstone
Moderator
Ja tez chwalić się nie będę bo wstyd jak ostatnio jemWy tak fajnie jecie, a ja z maczka wracam
Brownie1992
Moderator
Dzień dobry dziewczęta
reklama