Brownie1992
Moderator
Musi, nie masz wyjściaMyślisz, że moje słabe serce wytrzyma taką ilość żarła z maczka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi, nie masz wyjściaMyślisz, że moje słabe serce wytrzyma taką ilość żarła z maczka?
No to będzie trzeba trzymać kciuki za pana doktora, który spawał moje serducho, że dobrze wykonał swoją robotęMusi, nie masz wyjścia
Ja jem kiełbasę wędzona z musztarda ....Kuuurde, przez te Wasze dyskusje o żarciu mnie wzięło na coś dobrego...
Po całym dniu w robocie wypiłabym zimne piwo, ale tego też nie można.... Jak żyć?
Obcą kiełbasą to ja gardzę xDJa jem kiełbasę wędzona z musztarda ....
Od tygodnia nadupcasz o wędzonkach to musiałam se kupićObcą kiełbasą to ja gardzę xD
Ale żeby nie było - ja nie śpię codziennie 4 godziny po obiedzie zdąża mi się raz na dwa miesiące tyle pospać jak mój organizm tego potrzebuje i mnie mózg nie wybudziMój mąż tak ma i uważam, że to nie jest normalne żeby spać tyle godzin w ciągu dnia
Trzeba było przyjechać po dobrą wędzonkę a nie jakiś szajs obcy kupowaćOd tygodnia nadupcasz o wędzonkach to musiałam se kupić
Czekam aż mi wyśleszTrzeba było przyjechać po dobrą wędzonkę a nie jakiś szajs obcy kupować