nudella
Fanka BB :)
Melduję wykonanie wyzwania. Deskę nie było łatwo ale dałam radę się utrzymaćChciałabym tylko nieśmiało przypomnieć, że dzisiaj 60 przysiadów i 60 sekund deski!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję wykonanie wyzwania. Deskę nie było łatwo ale dałam radę się utrzymaćChciałabym tylko nieśmiało przypomnieć, że dzisiaj 60 przysiadów i 60 sekund deski!
Bo sylwetka się zmienia zależnie od wieku i tłuszcz inaczej się rozkłada jak masz 20 lat, a inaczej jak 30, 40 itd.Ja cały czas pochłonięta jestem lektura moich pamiętników. Jezu co ja tam wypisywalam to głowa mała...
Ale wiecie co, mam tak wpis, że przy tym wzroście co mam teraz ważyłam 60 kg, a w talii miałam tyle samo co teraz! Jak to możliwe, przecież to jest 8 kg w górę...
No ja też jak miałam 20 kilka lat zaczęłam w ogóle mieć jakąś aktywność w życiu, więc pewnie jakos inaczej mi się to rozkładaBo sylwetka się zmienia zależnie od wieku i tłuszcz inaczej się rozkłada jak masz 20 lat, a inaczej jak 30, 40 itd.
Cieszę się, że nie tylko ja tak mamMnie już minął tydzień urlopu a mało co z zaplanowanego zrobiłam. Dzisiaj zamiast cos ogarnąć, to przesiedziałam cały dzień... W taką pogodę nawet palcem się nie chce kiwnąć.
Masakryczna ta pogoda w tym roku. Ani porządnej wiosny ani lata, zimność i ciemność. Ja już zaczynam jesienną deprechę łapać jak co roku.Hejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem