reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja cały czas pochłonięta jestem lektura moich pamiętników. Jezu co ja tam wypisywalam to głowa mała...
Ale wiecie co, mam tak wpis, że przy tym wzroście co mam teraz ważyłam 60 kg, a w talii miałam tyle samo co teraz! Jak to możliwe, przecież to jest 8 kg w górę...
Bo sylwetka się zmienia zależnie od wieku i tłuszcz inaczej się rozkłada jak masz 20 lat, a inaczej jak 30, 40 itd. :)

Mnie już minął tydzień urlopu a mało co z zaplanowanego zrobiłam. Dzisiaj zamiast cos ogarnąć, to przesiedziałam cały dzień... W taką pogodę nawet palcem się nie chce kiwnąć.

Melduje wykonanie zadania i czekam grzecznie na okres. 🤷‍♀️
Chujocien był fabrycznym chujocienien

Załączniki

• Screenshot_20230807_032943_Gallery.jpg
    Screenshot_20230807_032943_Gallery.jpg
    235,4 KB · Wyświetleń: 118
Hejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres 🤡
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem 😂

Dzień dobry. Mi się chyba okres skończył po niecałych trzech dniach 😉 nigdy w życiu tak krótkiego i bezbolesnego nie mialam 😁 mógłby mi już taki zostać, to bym do tabletek antykoncepcyjnych nie wracała 🙈🤣
Dziewczyny, w którym dniu cyklu powinnam zacząć na owulaki sikać? Cykle mam 27-29 dniowe. Mam nadzieję że do wtorku ta moja paczka dojdzie 🙈

reklama
Hejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres 🤡
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem 😂
Masakryczna ta pogoda w tym roku. Ani porządnej wiosny ani lata, zimność i ciemność. Ja już zaczynam jesienną deprechę łapać jak co roku.

A prolaktynę badasz w konkretnym dc?

To popołudnie w trybie slow- książka, serial, koc i przytulaski :D

Do góry