reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dzień dobry dziewczęta
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

moja siostra żre przez sen 😅
i mój mąż też🫣 czasem myślałam, że po prostu jest łasuchem, dopóki nie zobaczyłam na własne oczy kiedyś, jak siedziałam do bardzo późnych godzin nocnych a on już spał, przebudził się i na autopilocie do lodówki i cokolwiek tam było 😅 kiedyś mi przez sen zeżarł kawałek tortu zrobionego dla koleżanki 🫣 na szczęście ładnie odkroił i dałam radę to zamaskować żywymi różami 🤣

Tak, tonący brzytwy się chwyta...
Jak wygląda plamienie implantacyjne? Nigdy nie miałam, a na tych czerwonych niteczkach się skończyło... Tzn na tą chwilę 🙈

Co do ósemek to dawno temu (z 10 lat będzie) miałam wyrwaną jedną ósemkę. I ta ćwiartka zębów tak mi się rozeszła, że wszystko tam włazi. Mimo, że zębiarz zapewniał, że będzie git. Także polecam jakąś blokadę zamontować czy coś takiego.
to u mnie odwrotnie, mega miałam ściśnięte zęby a teraz mogę przynajmniej swobodnie nitkować 😅

i mój mąż też🫣 czasem myślałam, że po prostu jest łasuchem, dopóki nie zobaczyłam na własne oczy kiedyś, jak siedziałam do bardzo późnych godzin nocnych a on już spał, przebudził się i na autopilocie do lodówki i cokolwiek tam było 😅 kiedyś mi przez sen zeżarł kawałek tortu zrobionego dla koleżanki 🫣 na szczęście ładnie odkroił i dałam radę to zamaskować żywymi różami 🤣
Jak był dobry to co się dziwisz, że chciał trochę skubnąć 😁

Ostatnio mąż mi na jakiejś stronie pokazywał szelki i smycz na chomika takie mini mniumnie , padłam 😆
Kto z chomikiem wychodzi na spacer?
Mam kumpla co chodzi z królikiem na spacer do parku , ale z chomikiem? 🤣
No to Cię może trochę zaskoczę ale z moją świnką morską to spacerowałam 😁 miałam nawet w planach kupić taką smyczkę ale obeszło się bez bo ona była bardzo grzeczna i zawsze wracała do nogi 🥰 oczywiście nie wychodziłam z nią pod blok bo po pierwsze nie chciałam by brodziła w obsikanej przez wszystkie psy z osiedla trawie😬 oraz bałam się trochę, że ją jakieś obce zwierze hapsnie, natomiast po wsi u mamy sobie brykała radośnie, była ze mną w górach, nad morzem i na Mazurach i tam też spacerowała sobie grzecznie 😅

reklama
Do góry