reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Już dobrze, ale na klatce piersiowej i rączkach ma ślady (do krwi), dzięki Bogu że w oczy nic się nie dostało..
Dobrze, że się tak skończyło, ufff... ale aż mnie ciarki przeszły
U nas nad umywalką wisi właśnie żarówka na kabelku :-( muszę biegiem wstawić lustro i zamontować ten kinkiet

napewno 2 dni mu ustawowo przysluguja za narodziny dziecko no i tydzien tatusiowego. Mój na wszelki wypadek zapisal sie na urlop na sierpien

tak wiem o tych 2 dniach :-)
co do tatusiowego podobno od 2012 r wchodza 2 tyg i musze sie dowiedziec czy to nalezy sie dzieciom urodzonym w 2011 czy dopiero w 2012 bo przeciez tatusiowe mozna wziac do roczku po urodzeniu a jesli mam termin w sierpniu to spokojnie moznaby bylo sie zalapac na 2 tyg, urlopik tez pewnie wezmie jak cos i opieke moze tez - w naszej sytuacji kazda chwila ktora mozemy razem spedzic jest wazna wiec sprubujemy wszystko na maksa wykorzystac

szuszu- oj naprawde straszna scena. buziaki dla ciebie i coreczki, bidulka sie wystraszyla i ty tez

moj brzuch cos ostatni odmawia posluszenstwa- wyszlam na maly spacer i juz znow caly napiety ze ledwo chodzilam, a co to bedzie za miesiac, dwa?! nie wyobrazam sobie nawet!!!!!!:no:

witam i ja, 1 raz udalo mi sie byc jako 2 <jupi> :)
Szuszu dobrze ze nic sie nie stalo dla coreczki. Ja tez mam wiszaca zarowke w lazience trzeba to szybko zmienic. U mnie dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda :) zycze udanego dzionka

Melduje się trójeczka. dzień dobry Kobietki:-)
Chyba dla poprawy humoru coś sobie dzisiaj kupię. Musze sobie odbić jakoś to choróbsko;-)

reklama
to ja czwarta;-)
Szuszu wspolczuje i ciesze sie jednoczesnie ze WIki nic powaznego sie nie stalo....dziekuje za pozdrowienia od Kamila Edi i pozdrów ja tez:-) ja nie czuje takiego swidrowania
A85 pozdrow koniecznie Monile niech sie 3 maja :-)
Dominic extra ze po 13 h w koncu macie wode wyobrazam sobie jak sie czulas;/
Marcelina idz koniecznie do lekarza bo nie am co czekac.... mnie tez cos zaczyna sie napinac coraz bardziej brzuch wczoraj...tez bede umaiwac si wczesniej na wizyte i na prv bo co mam umowiona z nfz to 7 czerwa a w tym dniu w tych samych godzinach nauki oddychania i karmienie piersia na szkole rodzenia...
Oli ja tez lubie weekendy i piatki :-D
Karola oczywsicie jak wykorzystasz tacerzynskie dopiero 2012 to dostanie Twoj maz 2 ty jesli jednak w tym roku tylko tydzien ja ma kape bo maz zmienia ptrace i ma isc do mundurowki a tam nie przysluguje tacierzynskie nie weim ile uda mu sie spedzic czasu z nami bo zmiana pracy ma byc na przelomie czerwca badz lipca i *********;/
No ja po wizycie u fryzjera ktora mnie zrelaksowala wygolilam sobie boczek i tyl mialam taki dzien ze wsio bylo mi obojetne i chcialam zrobic cos awangardowego i zrobilam:p poza tym musze jechac po jakies spodnie bo jak bylam u fryzjera mialam na sobie pozyczone rybaczki i co roztrargaly sie :wściekła/y: a byly mi jeszcze za luzne;/ musze jechac cos na szybciocha kupic bo w jensach nie ebde sie piekla w te cieplutkie dzionki...
Gdzie jest Tonya?????

Do góry