reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A co do dziewczynki to miała być Lena albo Julia:-D a w szkole tez znałam tylko jedna jedyną Lene i bardzo mi się podobałao to, że ma takie orginalne inne imie!!!
a teraz Lena i Julia z Mają pierwszej trójce od 3 lat w imionach dla dziewczynek.. eh

BRY !

nagadałyście mi z tą glukozą.. a to smakowe było ! wypiłam z przyjemnością hehee o 14 jadę po wyniki.

reklama
Karolinkaz- witaj w klubie ja tez mam TYLKO TORBE a nic do niej, ale w tym gora w nastepnym tyg zaczne powoli sie zaopatrzac
Marcelina- fajnie ze to napisalas, glukoza jeszcze przede mna - pewnie teraz w czwartek dostane skierowanie, skoro ci udalo sie i twierdzisz ze to "jakbys zlizywala cukier z jakblecznika" to powinnam tez dac rade hehe

ide jesc truskawki- kupilm dzis caly kilogram! coraz tansze sa :-)

karolap ja dziś też się skusiłam i kupiłam kilogram i właśnie je wcinam i się zastanawiam czy coś zostawić ukochanemu bo takie pycha są ;-) u nas już za 8 zł kg pod samym domem sprzedają ! :-D

reklama
hej Wam ..
Marrcelina fuj dla mnie glukoza to porazka;/
ja dalelj w kiepskim nastorju coraaz wiecej zmartwien na glowie.. no ale co wam bede smecic kazdy ma probelmy....
Jesli chodzi o najstarsza ciaze to jest Lana
Oli gratki z 3 z przodu:-)
Lana ja tez jestem przerazona ale jednoczesnie chcialabym byc po....
Aha Akutan piekne masz cudenka;-)

Ostatnia edycja:
Do góry