reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Akutan bardzo ładne te Twoje dzieła, coś zupełnie innego i oryginalnego:-) Chwal się częściej;-) Jak masz więcej to ja tez poproszę info, może coś dla siebie wybiorę:-)

reklama
dziękuję:*
niedługo mam zamiar na wylęgarni wystawić ale sporo mi się sprzedało torebek i właśnie cuduję nowe. Ale zdjęcia mogę wysłać na prv - przynajmniej obejdzie się bez marży dla pośrednika hehe.

Nie nooo Akutan,szybciutko poprosze na PW jakis namiar jak mozna kupić,zamówić i w ogole...Swietne,kocham takie rzeczy.

Patrz Akutan,kolejeczka sie juz ustawia:):).

Ekstra!!! czekam na info

A ja poproszę na maila informację o cenach tych cudeniek :-) i info jak można zamówić czy masz jakąś stronę ;-)
Całkowicie się zgadzam i też poproszę o namiary!!!!

Się wściekłam, bo mi jakiś kretyn podnosi codziennie wycieraczki od auta pod domem...po co???? ludzie to są jednak mocno debilni...:wściekła/y:

reklama
Do góry