reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

faktycznie dyskryminacja... pamiętam jak szukałam tzw sprzedawcę bezpośredniego jakie kwiatki przychodziły. Np. zdjęcia 3 kolesi na kanapie - w pełnym "rozwarciu" no i w kółku czerwonym zaznaczony delikwent oraz opis "TO JA". A czytając listy motywacyjne śmiałam się przez łzy.

No nie mogę..:-D:-D:-D

Oli, zazdroszczę przeprowadzki, ja zmieniając mieszkanie miałam wrażenie, że zaczynam wszystko od nowa i tak było, zawsze było lepiej:-)

reklama
Witam Kochane

Taycia,Oli ale suuuper macie z tymi przeprowadzkami. Oli my z mezem jestesmy zgodnie,ze jak bysmy mieli wybór,to natychmiast nad morze bysmy sie wyprowadzili....oj zazdroszcze,zazdroszcze.

Ja do szpitala juz sie spakowałam,dzieci tez oczywiscie. Na razie jestem zapakowana w torbe,ale chce sie przepakowac w taką walizeczke na kółkach bo jest duzo wygodniejsza,wszystko w niej widac co jest zapakowane,no i nie trzeba jej niesc tylko jedzie na kólkach:),a to wazne przy mojej ilości rzeczy do szpitala. W końcu manatki dla 3 osób trzeba było wziac,a najwiecej miejsca zajmują:reczniki,kocyki...Ja laktator biore,ale to na wypadek jak bym karmic nie mogła,a na takie atrakcje jak zastoje czy wprost przeciwnie to mam taką gruszke i to mi sie sprawdziło przy Nati. I ta gruszka 100razy wygodniejsza od normalnego laktatora bo łtwa w obsłudze i do mycia tylko dwie czesci:):). Ja ta gruszke mam teraz tej fitmy Lansinoh czy jakos tak i ich tez mam wkładki laktacyjne,ktore u mnie okazały sie najlepsze bo są duże,ale baardzo cienkie,chyba najcieńsze na rynku,no i nigdy z nimi nie miałam wpadki,a te pozostałe Bella,Gerber,Penathen wszystki przetestowałam i niestety mi sie odklejały,przesuwały i była d.....Ale to u mnie tak było....u was moze bedzie dobrze:)

czesc
ja dzis troche wczesniej niz zwykle, jakos obudzialm sie przed 9 i bylam wyspana, a dosc pozno sie polozylam dziwne hmm - moze to ta piekna pogoda za oknem

natt fajnie ze napisalas o tych wkladkach - bo wlasnie ostatnio myslalam ze chyba zaczne zakupy i wlasnie na liscie znalazly sie wkladki laktacyjne :-) wiec dobrze wiedziec co warto czego nie

uciekam na sniadanko, pozniej po truskawki na targowisko
milego przedpoludnia

na z złym wątku wstawiłam ten post i już się poprawam
Tak się w sobie motam i nie wiem co zrobić, pochwaliłabym się dziełem mojej przyszłej szwagierki. Zrobiła reklamę moich prac... ale nie wiem czy wrzucać tu wam i się pokazywać. Żebyście źle tego nie odebrały - jako jakąś nachalną promocję czy spam. :zawstydzona/y:

LANA, oczywiście że nie minęły, soczysty mnie obudził :-D. Nie wiem co o tym myśleć, wmawiam sobie, że to normalne, tym bardziej że niektóre czasami tak mają, ja mam kilka(naście, hmm kilkadziesiąt?:D) razy na dobę, może mieszczę się w jakichś normach ;-).

reklama
Do góry