reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic i młody:-D-dzięki za kciukaski :-)
Oli.B ,Taycia-gratulacje kobitki z przeprowadzek :-)
agulalula-ja laktator biorę do szpitala,z pierwszą córką miałam taki zastój pokarmu ,że dostałam goraczki i od razu antybiotyk w zastrzyku bo cycuchy jak kamienie ,ból nie do opisania trzeba ściągać na bierząco i mąż latał po aptekach i kupił jakiś taki zwyczajny ale dawał nawet radę -więc z własnego doświadczenia wiem ,że lepiej wziąść:tak:
Oli.B-WITAJ W GRONIE 30 !!!!!!
Mucha-jak się czujesz ????? masz jeszcze te skórcze????mam nadzieję ,że już nie

Ostatnia edycja:
reklama
W ciągu ostatnich 4 lat przeprowadzałam się chyba z 8-9 razy już mi się pokiełbasiło i wiem jakie to może być ciężkie. Kilka razy całkiem sama, bo mężuś był w delegacjach. Fajnie zmieniać miejsce i poznawać je od podstaw ale to układanie, wypakowywanie udręka! Więc zarówno współczuję wam i zazdroszczę. Choć dzięki Bogu na razie mnie to nie czeka- od półtora roku jesteśmy na swoim.

TAYCIA, OLI, DOMINIC fajnie ze sie przeprowadzacie, ja tez powinam bo 2 pokoje na 4 osoby to troszke malo (zwlaszcza tu, nawet jak ludzie we 2 osoby mieszkaja to maja zazwyczaj 3 pokoje, wiec z 2 dzieci 4-5 he he), no ale lubie moje mieszkanko i przeez pierwsze lata z bobaskiem powinno starczyc!:-)

LANA wielkie kciukasy za dzisiejsza wizyte i daj zanc jakie odpowiedzi na pytania!

dzieki magnezowi moje bole wczoraj ustaly...teraz przenioslo sie na gardlo- od lodow...

DOMINIC fajne te ''twoje'' cvs....

Dzień dobry Gwiazdki:)
Serdecznie gratuluję Wam przeprowadzek, a Tobie Oli to zazdroszczę, marzę żeby któregoś dnia osiąść nad morzem i najlepiej żeby je było widać z okna:)

Dominic
bierz Ryśka, nie możesz go skreślić tylko dlatego, że nie ma netu:-D

faktycznie dyskryminacja... pamiętam jak szukałam tzw sprzedawcę bezpośredniego jakie kwiatki przychodziły. Np. zdjęcia 3 kolesi na kanapie - w pełnym "rozwarciu" no i w kółku czerwonym zaznaczony delikwent oraz opis "TO JA". A czytając listy motywacyjne śmiałam się przez łzy.

Oli, Taycia, dominic gratuluję przeprowadzek:) Oli a tego morza to ci zazdroszczę:)

dominic Rysiek is the best:) Ja własnie szukam kogoś w pracy na swoje miejsce i też jest tragedia. 1000 cv a nie ma z czego wybrać:(

LANA kciuki zaciśnięte!! Co by szyjka miała 5cm:)

JEZUUUU juz 29 tydzień!!! Zaczynam się stresować!

W ciągu ostatnich 4 lat przeprowadzałam się chyba z 8-9 razy już mi się pokiełbasiło i wiem jakie to może być ciężkie. Kilka razy całkiem sama, bo mężuś był w delegacjach. Fajnie zmieniać miejsce i poznawać je od podstaw ale to układanie, wypakowywanie udręka! Więc zarówno współczuję wam i zazdroszczę. Choć dzięki Bogu na razie mnie to nie czeka- od półtora roku jesteśmy na swoim.

Nie mów hop, my 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie i w życiu nie przyszło mi do głowy, że czeka nas przeprowadzka i to do innego miasta :-D

reklama
Oli- dlatego mówię na razie... jak by mi teraz przyszło się przeprowadzać to tylko z firmą bo już nie dalibyśmy rady sami. A najlepiej z taką co by mi wszystko spakowała i wypakowała na miejscu.

Do góry