reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dzięki Sagaa chociaż na własne nie idę... na razie zadowolić musimy się wynajmowanym...
Miłych snów wszystkim!

No, a co do imienia moi rodzice chcieli dać bratu Filip "ale wszyscy, ze z konopi itd" :-D więc w końcu dali inaczej. Mi się zawsze Filip podobał jeszcze jak nie był popularny. I nie zrezygnuję z tego imienia nawet jeślibyście wszystkie tu miały Filipów :-D, mam to gdzieś po prostu. I tak wiem że mój będzie najcudowniejszy, najpiękniejszy, najmądrzejszy i w ogóle naj .... :-p

Oficjalnie już mówię przeprowadzka do Trójmiasta od 1 IV
clap.gif
, yupi morza szum.... ptaków śpiew ....
i ja tak samo podchodze do imienia dla mojej kruszynki - Maja :-) poprostu podoba mi sie i nawet moj maz od razu polubil to imie, jakos inne mu sie nie podobaly, wiec zostaje Maja - tylko oby jej sie nic nie pojawilo miedzy nozkami

zapraszam na kawke jak juz bedziesz mieszkala w Trojmiescie - albo na spagerek z wozkami hehe

agu_la nie zazdroszcze ci tego, ja za to siedze jak na bombie ktora mze za chwile wybuchnac, bo kazdego dnia zagladam do skrzynki z mysla czy znajde wezwanie do sadu...co prawda dla meza, ale jak bedzie sprawa to ja bede tez zeznawac....

mucha_nie_siada pytalas o te bole jak na okres - mi sie czasami zdarzaja

a dzis to caly dzien mnie kluje w prawym boku tak w pachwinie, od rana juz nie wiem czy to rozrastam sie czy to moze cos niepokojacego...hmm nie wiem

a zapomnialam jeszcze napisac
ja sie nie mierzylam przed ciaza i teraz tez nie mierze ile mam cm
bardzo mi sie podoba moj brzuszek, czuje sie z nim dobrze, wczesniej patrzylam na siebie jak na "gruba berte" bo mialam tluszczyku sporo na brzuchu, a teraz to ne tluszczyk i super sie czuje mimo ze mam dosc spory rozmiar ;-)

a teaz mowie juz dobranoc i do jutra

No to znów się witam pierwsza. Dzięki synuniowi oczywiście :-D

No to dzień dobry :-)

Cieszę się tą przeprowadzką, ale bardzo mnie przeraża. Bo to już tydzień, a my mieszkania jeszcze nie mamy :-(. Jedziemy w weekend oglądać. No i z własnego mieszkanka znów do wynajmowanego, a ja się zawsze stresuję, żeby czegoś nie zniszczyć. :-( No i jak to logistycznie poukładać :confused: z tym porodem, bo ja za nic w świecie nie chcę tam rodzić, a jak mi się zacznie tam ??? :szok:

No ale blisko morze i będę miała kuchnię, teraz to będę cuda obiadowe robić
clap.gif
, oczywiście jak drugi synuń będzie grzeczny i da się wyspać mamie :-D

30 TYD SKOŃCZONY

Hej- witam się z rana. Ostatnio staram się wstawać wcześniej żeby łatwiej się wybudzać... bo budziłam się jak w filmach z przerażeniem i takim dużym wdechem jakbym się topiła. A później cały dzień taka zmęczona śmigałam.
Fajnie, że się przeprowadzacie:D Przygoda się szykuje.

Dzień dobry Kobietki:-)
Oli.B, tycia gratuluje przeprowadzek. Chyba będziemy się przeprowadzać w tym samym czasie. Znaczy się ja bym bardzo chciała w najbliższy weekend bo w poniedziałek mam zabieg na drugą rękę i z gipsem nie bardzo mi się to widzi.
Dla suszu888, czytaj i się ucz jak napisać "profesjonalne CV":-p:"Dziendobry.
Pisze w imieniu Ryszarda poniewaz niema on netu.

Ryszard K......
miejsce ur.T.............
adress:S....... 10 72-350 N........
tel.kom.0048 5..............

wyksztalcenie :zawodowe - zasadnicza szkola zawodowa WZDZ w Swinoujsciu w zawodzie Murarz-Tynkarz-Zbrojarz
doswiadczenie zawodowe : 20 lat jako murarz-tynkarz-zbrojarz
Wykonywane prace : murowanie,tynkowanie,zbrojenia,kafelkowanie,dekarstwo,zduniarstwo."

To co mi od wczoraj wpłynęło na skrzynkę będę chyba 2 godziny przeglądać ech...ale widziałam kilka sensownych aplikacji więc jest nadzieja, że uda mi się kogoś znaleźć.

WITAM W TEN PIĘKNY DZIEONEK DZIEWCZYNKI :-)
Dzisiaj mam wizytę u gin.i tysiąc pytań ,chyba się chłop załamie jak mu wyjadę z taką wielką listą pytań :-D

reklama
Do góry