reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

susumali - właśnie tak - a jak wróciłam do domu ze szpitala(2 dni po porodzie) to miałam z zasady 40 mniej. I byłam w szoku, że można stopy wytrzeć po prysznicu :-D

reklama
Masakra, mi już teraz się ciężko wycierać a co dopiero za 2 - 3 miesiące. Chyba będę krzyczeć z łazienki: kochanie proszę mnie wytrzeć;-)

Marcelinaa, to do mnie?:-D Wczoraj chyba (jak się z szuszu licytowałam na obwody:-D) się mierzyłam i było 110-112, czyli już z 20 też na + (bo nie oszukujmy się talii osy po porodzie nie uzyskałam w te 4-5 miesięcy:-D)

edit. a wieczorem to 120 dobije pewnie lekko :-D

Marcelina podbijam - 128 cm w pasie :) gole sie na oslep, stop nie widze a jak juz zobacze to wcale mi nie lepiej - koszmarrrr :-D:-D:-D:-D ale co tam podobno wod mam duzo i dlatego taki wielki (tego bede sie trzymac :-D)

chyba się muszę jutro zmierzyć:)

Znowu alkoholowe klimaty wróciły... Ja to też z tych co lubią:) oj jaką mam ochotę na whisky z colą i ten lekki szum w głowie........

Pierwsza \o/ Witam Kochane;-)
Miałam paskudny sen. Pierwszy raz taki w ciąży. Urodziłam 3 miesiące przed terminem tego mojego 800 gramowego bejbika i nawet nie mogłam go zobaczyć. Jakaś baba prowadząca salon urody "Paw" z blond irokezem na głwie informowała mnie tylko jaki jest stan młodego. Obudziłam sie zlana potem. Nie chcę wiecej takich snów:no2:

reklama
Do góry