reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hahahah nie mogę

b9066b731e2072011d6cf52151da8b88.jpg

Chyba jestem świrem:-D:-D:-D Znowu sikam..

reklama
oj się czepiasz:) jak byłam jeszcze na studiach i pracowałam w sklepie to mój szef(alfa i omega) zawsze robił WYPRZEDARZ, a ja sikałam przez następny tydzień:-D

ja tam mogę pić wszystko hehehe a warczeć praktycznie nie warczę bo mam dobrą czujkę.. na palcach jednej ręki zliczyć ile razy zawiodła.. aczkolwiek normalnie to piwoszem jestem i winko też lubię a i głowę mam mocną.. jeszcze w grudniu niestety się dobrze bawiłam.. bo a to Norwegia.. a to parapetówka koleżanki.. a to pracowa wigilia.. a to targi pracowe.. dopiero 20 grudnia wyszło, żem już nie w pojedynkę :zawstydzona/y:

ja tam mogę pić wszystko hehehe a warczeć praktycznie nie warczę bo mam dobrą czujkę.. na palcach jednej ręki zliczyć ile razy zawiodła.. aczkolwiek normalnie to piwoszem jestem i winko też lubię a i głowę mam mocną.. jeszcze w grudniu niestety się dobrze bawiłam.. bo a to Norwegia.. a to parapetówka koleżanki.. a to pracowa wigilia.. a to targi pracowe.. dopiero 20 grudnia wyszło, żem już nie w pojedynkę :zawstydzona/y:

Też jestem piwoszem..aż się rozmarzyłam..
Ja z Wiki nie wiedzialam o ciąży do 8 tyg i też niestety piłam alko wtedy, ale nic się nie stało, dużo kobiet nie dowiaduje się od razu o ciąży i zdarza się im napić lub zapalić i nic się nie dzieje. Także bez stresu.

hej babolce

dzieki za pozdrowienia i takze gorace usciski dla MONILI i KAMILI EDI!

SZUSZU biedna WIKI, pewnie strasznie sie przestraszyla bidulka!

ASIACUR tez wspolczuje synkowi tego zylkowego wypadku, dobrze ze szybko zareagowaliscie!

co do golenia ja jeszcze daje rade he he na oko...jak wiekszosc z WAS

MUCHA nie uwazam ze Twoj brzuch byl tak wielki jak opisujesz, zdjecie jest takie ze najmniejszy brzuch spory by sie wydawal...

DOMINIC wspolczu´je tego odcinania wody, i nie nos za duzo wiaderek na raz..Boziu ja dzis babke w ciazy widzialam , mysle 5-6 miesiac a dzwigala tyle siatek i widac ze ciezkie, bo normalnie jak zolw sie ciagnela, kurcze ja tez jeszcze kupuje ale staram sie nie az tak duzo..juz bardziej wyjde 3 razy i kupie po trochu niz tyle na raz

SAGAA pochwal sie fryzurka, bo brzmi awangardowo!

no ja od pocztku ciazy tez zero alkoholu, czasami mnie nosi jak znajomi przyjda na piwko - kiedy samemu nie mozna to jeszcze bardziej denerwuje!!!
ale na piwko nie mam ochoty marzy mi sie martini ze spritem....
4 czerwca ide na wesele do kuzynki wiec moze odrobinke wina wypije

właśnie sęk w tym, że musiałam się ustawić, żeby stopy było widać, bo normalnie ich nie widziałam, i ten brzuch - słowo daję, był okropnie wielki. Jak uzyskam 'normalne' zdj. od siostry to pokażę, bo sama broniłam się przed wszelkimi zdjęciami i tylko siostrze udało się coś uwiecznić :)

i jednak był, bo miałam z tego co pamiętam 140 cm w pasie na końcu spokojnie (zaczynałam poniżej 80)

reklama
MUCHA no jesli liczby nie przemawiaja za faktami.... zwracam honor, 140cm w pasie, w tym 60cm nabytych w 9 mcy.........boaaaaaa

Do góry