reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
ja tez na raz...pierwsze slysze ze to trzeba wolno...dominic, pielegniarka sie na tobie mscila czy co ze kazala ci to wolno pic?? :0P

backberry ja w tamtym tyg po raz pierwszy uzylam lusterka, ile sie namordowalam bo swiatlo zle padalo i i tak nic nie moglam dojrzec wrr

zastanawialam sie nad depilacja u kosmetyczki bo coraz gorzej teraz bedzie a nie lubie miec pozostawianych wlosow- drazni mnie to, nie wiem tylko czy teraz w ciazy powinnam robic hmm

ja juz po herbatce z kolezanka, mam nowa bluzeczke na lato od niej( ciazowka) i wlasnie zabieram sie za obiad
dzis juz na szczescie czuje sie lepiej- bo ostatnie dwa dni byly najgorsze jak dotad jakie mialam w ciazy z tym brzuchem...

Marcelinaaa bierz cytrynę, ja nie wzięłam i żałuję, też myślałam że 1/3 kubka a miłe panie rozpuściły to w całym kubku letniej wody i taka zupa cukrzasta wyszła, że koniec, wypić oczywiście da radę, ale po co się męczyć, bierz cytrynę mówię Ci.

Dominic Ty tak może nie lataj z tymi wiadrami kobito...sąsiada jakiegoś zmuś, żeby ciężarnej pomógł:)

Ogórków na malosolne właśnie zalałam 2 kg:-)teraz będę do nich chodzić i prosić żeby się prędziutko zmałosolniły:-Da że jest ciepło to może się zgodzą...

Hej!

Szuszu, ale mieliście przeżycie. Współczuję, bo wiem, ile Twoje dziecię się strachu najadło.

My wczoraj też mieliśmy przeżycie na placu zabaw. A wszystko wina pani z pieskiem, która szła na plac zabaw z yoreczkiem i go wypuściła na długiej smyczy, ala żyłka (wk... mnie takie smycze dla psów), a mój Filipek właśnie zasuwał na jeździku i nie widział tej żyłki ( no trudno z daleka zauważyć takie cuś). I zawiesił na niej za szyję. A ta głupia baba zamiast go odkręcić, to jeszcze ciągnie tego psa, aż mi dziecko zakręciło się na tej smyczy. Nosz ku.... Płakał tak strasznie, a na szyi czerwona pręga. Gdyby mąż szybko nie zareagował to by mu chyba głowę odcięła.
Durne baby...

Marcelina i jak, dzwoniłaś do lekarza? A co do glukozy ja piłam jednym chałstem ( tak nawet kazali) i wciskałam sok z połówki cytryny, jak OLi.

Blackberry, ja jak większość - na oślep :-D, choć jeszcze udaje mi się zapuścić żurawia.:-D
Tonya, i to jest dobre podejście :tak:
Karolap5 ja też myślę o kosmetyczce, ale bardziej o laserze, a w ciąży nie można. Jednak zaraz po zafunduję sobie, bo nie cierpię zbędnego owłosienia, wrrrrrrrrr...

No i nie wiem, co jeszcze. Pozdrawiam :-)

poczekajcie do końcówki ciąży, to dopiero ponarzekacie na golenie:-D Z Li na końcu łatwiej mi było sięgnąć z du..py strony niż od brzucha hahaha :-D :-D Nie mówiąc już o akrobacjach przy goleniu nóg (stopy ledwo wycierałam:-D).

to wezmę na pewno ! pies wie jakie u mnie w szpitalu są zwyczaje.. dzięki !

Tak dzwoniłam Asiacur- mam się oszczędzać, brać nospę regularnie, zrobić badania w poniedziałek i dzwonić we wtorek z info- jeśli nic się nie zmieni to widzimy się za tydzień. Jak mnie nie boli to pół biedy a w tym wieku może się zacząć już stawiać- na USG sprawdzimy czy ma to coś wspólnego ze skracaniem czy nie.

Mucha, myślę, że nie każda tak ma, na szczęście. Ja z Filipem goliłam się sama do końca i dawałam radę bez lustra.
Marcelina, no to dobrze. I nie szalej z pasami na spacerach.:tak: i z mężem ;-)

reklama
Do góry