reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam sie z talerzem ogórków małosolnych.. 1,5 kg.. wsio dla mnie !

... a chciałam się pytać, jak se będziemy później radziły z depilacją hahahaha

w poniedziałek jadę na glukoze, jaki sok cytrynowy dodawaliście? taki wycisniety z cytryny czy jak?

ja generalnie też se nie wyobrażam, zeby mieć problem z wypyciem 75 g, toć to 1/3 kubka? jeden czy dwa wielkie łyki i po sprawie, ale cytryne se wezme- w końcu nigdy tego nie robiłam- więc cwaniakuję a jak co do czego przyjdzie to różnie może być- dzięki Oli !

Marcelina tez wyciskalam pol cytryny mozesz nawt cala;-)
AGula wspolczuje sasiadow mozesz pogadac o tym z Marcelina miala podobnych:p
co do Tonyi u niej wsio ok tylko nie siedzi teraz na necie;-)

cześć dziewczynki:)

szuszu mam nadzieję,że z Wiki już ok. Bidusia...

Marcelina mnie głupie baby nie pozwoliły wcisnąć cytryny więc po wypiciu 75g walczyłam z pawiem... Ale się nie dałam:)

Co do golenia to ja tez na chybił trafił ale patrząc na efekty to do wprawy jeszcze nie doszłam:-D

no comment- jeśli chodzi o sąsiadów aghahahaha teraz wprowadziła się piętro niżej - ale nie pode mną- tylko na przeciwko moich remontowiczów- rodzinka z 4 dzieci.. najmłodza 2 latka, potem dwóch chłopakó- max 6 lat i dziewczynka z 7 może ma... w domu wieczne darcie mordy matki- takie krzyki- ryk, placz dzieci, bieganie po klatce w te i wewte, rowery wiecznie pozostawiane w wejściach, klatka otwarta na oscież, tona piasku.. się nasłuchają - dobrze im tak heheheheheh

Marcelinaa mi poszła cała cytryna. Też myślałam, że co to wypić taki mały kubeczek glukozy, łatwizna tym bardziej, że przepadam za słodkościami. Ale trzeba pić małymi łyczkami, przez 5 minut i po jakichś pięciu łykach sięgnęłam po cytrynę bo już mnie mdliło. Nie ma tak, że na raz:-p Weź przekrojoną cytrynę:tak:

reklama
Hej dziewczyny :-)
Mało sie udzielam, bo pogoda nastraja raczej do siedzenia na balkonie w cieniu niż przed kompem w domu, ale melduję, że poza bólami podbrzusza (zweryfikowanymi u gina) nic złego się nie dzieje i też mam nadzieję, że na tym etapie ciąży to normalne (chociaż trochę niepokoju w sobie mam)...tym bardziej, że jak czytam nie jestem sama... Zwolniłam tempo i czego nie muszę to nie robię.
Pozdrawiam Was serdecznie!

Do góry