reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam sie i ja w ten gorący poranek.
Szuszu :szok: biedna Wiki, musiała sie nieźle przestraszyć, ale ważne, że nić poważniejszego się nie stało, no i że żarowka ominęła okolice twarzy.
Co do okolic bikini, to ja tez jadę na oślep. A dziś przeżyłam wnerw :wściekła/y: Niedawno zakupiłam tuniczkę na ramiaczkach, z myslą o upałach w lipcu i o zgrozo !! dzis nie weszłam w nia w cyckach :shocked2: a gdzie do lipca ? Jak tak dalej pójdzie to będę miała między piersiami kostki :-D a nie amulet, czy wisiorek :-D

Dzień dobry :)
a ja sie jeszcze widze u dołu, choc powoli z trudem, wiec lustrzycy jeszcze nie zaliczyłam :)

szuszu- Wiki musiała sie nie zle wystarszyć. Mi tez kiedys pekla tak zarówka...poprostu gdy ona sie nagrzewa i chlapnie na nia chłodniejsza woda to moze peknac...dlatego mam halogeny dostosowane do łazienki :)

Czytam o tych spinajacych sie brzuszkach i stwierdzam ze to chyba normalny objaw 25-30 tego tygodnia i chyba nie ma co panikowac :) Mi sie tak brzuszek spinal codzinnie przez tydzien ale magnez i nopsa 3x1 pomogly i teraz znowu nie mam z tym problemu :)

Wczoraj zrobiłam rozpiske cen z allegro do wyprawki, dzis jade do skelpu i porowanm ceny co i gdzie warto kupić. No i ugotowałm wielki gar młodej kapustki...bedzie wyzerka :-D

devi w Askocie dają rabaty i w hurtowni Bajka ponoć, nie wiem jakie są ceny w porównaniu z allegro, ale zbliżone prawdopodobnie.

Dominic wspólczuje ;/
Blacberry ja tez z lusterkiem dzialam ale i tak mi to nic nie daje wole na oslep jechac ciekawe jak na proodowke pojade:shocked2:
Gorac dzis straszny u nas cos czuje ze nie bede dobrze znosic upalow...
Heloo Malgosia:-)

witam!!!!!!!!!!
mam nerwa sasiadzi z drugiej klatki powariowali - remont robią i jadą na dwie a czasem na 3 wiertarki i heja borowanie aż głowe rozsadza:wściekła/y:masakra wczoraj cały wieczór a dziś już zaczeli- jak tak ma być do wieczora to trzeba gdzieś z domu uciec!!!!!!!!!!

Brzucho dalej pobolewa jade na nospie od wczoraj,az zaczynam sie martwić z bartkiem nic mi sie nie dzialo i zadnych dolegliwosci nie miałam a tu prosze juz w 6 mcu sie zaczyna!!choć szczerze mówiąc mam jakies dziwne przeczucie, ze szybciej urodzę ( hehe choć w tamtej ciązy tez tak miałam i co urodzilam po terminie 5 dni i jeszcze po lekach )!!!
Wiecie co sie ostatnio dowiedziała, że w szpitalu w ktorym rodziłam i chyba będe tez teraz rodzić to tak sie pozmieniało, że lekarze czekają do upartego aż akcja porodowa sama się zacznie i nic nie wywolują ani nie przyspieszają i czekają nawet do 2 tyg po terminie!!! masakra jakas!!!! ponoć stawiają na naturalny porod i własnymi siłami!!! makabra a nie jedna historie sie słyszało, że dziecko umarło bo przenoszonr albo cosd podobnego!!! ehhh nasza POLSKA służba zdrowia!!!!
ja już i tak mam od jakichś dwóch tyg schize i fobie szpitalną a w sierpniu to wogóle na glowe dostanę ze strachu!!!!!

Piszecie o szyjce - mój gin sprawdza przy kazdej wizycie poprzez zwykłe badanie i przez usg i do tej pory było ok - zreszta na kazdej wizycie mam usg!!!

Lustrzycy jeszcze nie zaliczyłam i jak na raziee daje rade z widocznością:-Di oby tak dalej - w tamtej ciązy dałam rade do końca nawet przed pójsciem do szpitala sama dałam radę a lusterko użyłam tylko do sprawdzenia dokładności :-D hihi ale baby maja problemy;-)
zmykam na allegro sprawdzac ceny wczoraj liste zrobiłam może coś trza bedzie jeszcze dopisac papasie laseczki

reklama
Podstawili mi pod blok beczkowóz, przytargałam 2 wiadra wody i musiałam poćwiczyć bo mnie tak krzyże zaczęły boleć ale przynajmniej mam czym kibelek spłukiwać i na czym obiad zrobić. Jestem bohaterką w swoim domu!
Agu_la współczuję sąsiadów a co do szpitala to może pomyśl o innym? Ja bym miała pietra po tym co napisałaś.
Co do bikini to ryra mnie jak pojadę na porodówkę. Nie takie rzeczy tam widzieli jak moje krzywo ogolone bikini:-p

Do góry