reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej!! w końcu po 2h czxytania udało mi się was nadrobić od ostatniego razu...

KASICA WIEKIE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA!!!!!!!!

a ja dziś pędze doła odebrałam wyniki i nie sa dobre mam duzó leukocytów i podwyższone granulocyty, no i cukier po glukozie tez wysoki a nadczo mam w normie- dziwne!!
a wizytya dopiero we wtorek a ja mam już stresa wyniki nie zadobre do tego w weekind miałam bóle i skurcze....:-( oby wszytsko okazało sie ok a jeszcze mamy do potiwerdzenia serduszsko malucha bo co usg to jakos trudności sa w tej kwesti:-(

co do morza my mamy rezerwacje zrobiona na 30.06-mam nadzieje, że dam rade i lekarz nie zabroni?!
co do rostepów to nowych nie mam jeszcze ale borykam sie z nimi od 15 roku zycia i też są moją zmorą, po pierwszej ciązy miałam straszne pod kolanemale na szczescie na brzuchu żadnego:-) a teraz mam za to mega celulitt wrrrrrrrr paskudztwo.....a ciemnej lini też nie mam jeszcze widocznej a wtedy miałam już od 5 miesiaca ale coż co ciąża to inaczej chyba....

czas sie zbieraĆ i drałowac po Bartuche do przedszkola a tak gorąco, że mamci się nie chce nosa wystawić z domu...:zawstydzona/y:papapa laseczki i miłego pisania co bym miała jutro duzo do nadrabiania:-D;-)

reklama
Będzie gdzie na wakacje jeździć:-D

no w przyszłym roku, jak maluchy beda miały ok. roku to zrobimy u Oli zjazd sierpniówek :) Oli- szukaj dużego mieszkania :)

Oli pamiętaj,że mieszkanie musi mieć taras wychodzący na plażę:)

sagaa cieszę się,że wszystko ok:)

:-D zapraszamy . tak, tak szukamy dużego mieszkania bo zdajemy sobie sprawę, że gości będziemy mieć częściej niż teraz :-D

cosik mi się przysnęło :confused:

A co do prasowania... hm jak przyjdziesz u mnie umyć podłogę to ja mogę poprasować :-D
czyż to nie jest propozycja nie do odrzucenia ???

Rozważę Twoją propozycję ;-) Umycie podłogi zajmie mi 15 min., a Tobie prasowanie 2h, więc się zastanów, hehehe...

Agula, nie panikuj na zapas :tak: Leukocyty i granulocyty ulegają ponoć podwyższeniu w ciąży. Ja też ich mam więcej. Więc luz.

Rozważę Twoją propozycję ;-) Umycie podłogi zajmie mi 15 min., a Tobie prasowanie 2h, więc się zastanów, hehehe...

Obawiam się, że może ci zająć dużej. Mam podłogę dębową olejowanę i niestety szczotą trzeba szorować ;-), nie zapominaj też że mam psa więc to nie tak prosto jak z panelami czy zwykłym parkietem. Nadal jesteś chętna do szczotki ryżowej ? :-D

Szczotką ryżową podłogę traktujesz? Jak majtek na statku , hehehe :-D

No trochę mi się odechciało tego mycia;-)

Tak myślałam właśnie. :-D
To moja zmora podczas sprzątania, architekci wpadli na taki pomysł, bo podobno miała wytrzymać psa :-D Tylko nie pomyśleli że się za...ię z tym gównem ..... :-D

reklama
Oli cieszę się, że z mieszkaniem wypaliło. Gdybyś jednak chciała mieszkać w Szczecinie to mojej firmie zostały 2 mieszkania na sprzedaż z ostatniej inwestycji (weź pod uwagę, że byłybyśmy wtedy sąsiadkami;-)). 72 metry z ogródkami, zapraszam:-)
Sagaa31 super, że wyniki od kardiologa są dobre.
U mnie od rana nie ma wody i siedzę taka spocona i brzydko pachnąca ech...a w nocy pewnie znowu mi juwenalia wyjdą bokiem:-(

Do góry