reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam!

Dziś piękna pogoda, choć ja nie przepadam za takimi, bo się jakoś słabo czuję. Nie wiem czym to spowodowane :confused:

Kasica, gratuluję narodzin i życzę Wam, abyście jak najszybciej mogli się cieszyć sobą w domku:tak:

właśnie czytam, że jak twardnieje podczas chodzenia to znaczy, że szwankuje (skraca się) szyjka... faken szit ! ja zwariuje, przez ten internet !

Niestety, ale to prawda
unhappy.gif
. Oszczędzaj się, więcej leż . Bierzesz jakieś leki?

Oli, hehehe, 3,5 latki też tak mają. Ale jeśli cię to pocieszy, dla nich liczy się już bardziej tata. Dziś właśnie musiałam się przenosić do młodego do pokoju i spać na jego łóżku, hehehe...
dominic, współczuję nieprzespanej nocy. Musisz chyba w dzień sobie odbić :tak:
Maggie, devi ja jadę nad morze 24 czerwca na tydzień. I jakoś nie mam żadnych przeciwskazań. Lekarka nawet "przyklasnęła" temu pomysłowi, bo jod, rybek se pojem, mam tylko badania porobić przed wyjazdem, sprawdzić szyjkę na usg i heja na wakacje, hehehe. Także trza korzystać póki jeszcze można. I bądźcie dobrej myśli. :tak:
Lemoniada, dzieki za rady :tak: Mi wyboje jakoś nie przeszkadzają. Młoda się uspokaja wtedy. Boli raczej kręgosłup, ale pakuję poduszkę pod plecy i jest git. Za to nie mogę prowadzić, bo na pół leżąco się nie da.
Szuszu, śniadanie na wypasie, hehehe...

Kurde, muszę się wziąć za prasowanie. Jak ja tego nienawidzę, wrrrrrrrr

reklama
Widziałam, ale to dalej daleko... Mój M. powiedział,że boi się ze mną taki kawał jechać bo nie daj boże zacznę rodzić...
Chyba jednak trzeba wybrać góry.... Jest oferta do Krynicy to może tam pojedziemy...

maggie to powiedz mu, że ja do porodu będę jechała z Trójmiasta do Warszawy
upup.gif

ja tez mówię i rozumiem ale z zakresu finansów i rachunkowości nie mam wiedzy językowej...coś mi wujek Googl wymyslil ale nie wiem czy to ma sens :/

devi google tłumacz głupoty pisze, lepiej uważać,

Oli, hehehe, 3,5 latki też tak mają. Ale jeśli cię to pocieszy, dla nich liczy się już bardziej tata. Dziś właśnie musiałam się przenosić do młodego do pokoju i spać na jego łóżku, hehehe...
Kurde, muszę się wziąć za prasowanie. Jak ja tego nienawidzę, wrrrrrrrr

asiacur weź mnie nie strasz :szok: to jakie my łóżko musimy kupić, żeby się 4 zmieścić niedługo :-D

A co do prasowania... hm jak przyjdziesz u mnie umyć podłogę to ja mogę poprasować :-D
czyż to nie jest propozycja nie do odrzucenia ???

dzien doberek
ja tez chce nad morze, chocby na weekend..kurcze za 4 tygodnie koncze prace, moze jakis spontan sie uda...

DEVI tytuly prac to juz wyzszy poziom, ale zapodaj ten tytul i przetlumaczenie, moze cos pomozemy....

co do dzieci i spania...ech lepiej sie nie wypowiadam aby nie straszyc te niedoswiadczone...

kurcze z rana slonko na full wypas a teraz za chmurami sie schowalo i moze nawet bedzie padac...a ja zaplanowalam na dzis opalanie na balkonie...

no w przyszłym roku, jak maluchy beda miały ok. roku to zrobimy u Oli zjazd sierpniówek :) Oli- szukaj dużego mieszkania :)

nie nadrobie Was teraz mzoe wieczorkiem niedawno wrocilam od Kardiologa wszytsko w porzadku wiec nie ma co sie martwic ;-)
zanidlugo jade do fryzjera a teraz sie poloze bom slaba noc mialam ciezka... milego popoludnia laseczki:-)

reklama
Do góry