reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Oli - heh alez ja ciebie rozumiem:) ja sie wynosilam na jego lozko jak usypial - bo juz spi na normalnym a nie w łóżeczku. A teraz to wogole tatus spi z dzickiem a ja u dziecka :) i tym sposobem dziecko przesypia noc bo jak sie zbudzi a ktos jest kolo niego to usypia spokojnie. Co bedzie przy dwojce to nie mam pojecia:eek:
dominic - wspolczuje, u nas juwenalia na szczescie z dala ode mnie bo tez do rana baluja w tygodniu.
Milego dnia

Rany!!!Nie było mnie tu wczoraj cały dzień zaglądam dzisiaj i patrzę nowy wątek o maluszkach - myślę sobie chyba się za bardzo śpieszymy - jeszcze trochę czasu - atu pierwszy Maluszek na świecie!!!uwierzyć nie mogę. Wizja macierzyństwa wydała mi się nagle jakaś taka bardziej realna...Przy okazji strach mi zajrzał w oczy ok kilku dni pobolewa mnie brzuch - tak dziwnie kłuje z jednej strony, ale wczoraj wieczorem i dzisiaj w nocy to już w ogóle nie było przyjemnie - bolało solidnie i to w całym brzuchu, maluch kopał na całego...a mój gin w Toskanii...

Kasica - GRATULACJE!!!:tak:

a tak w ogóle to ja mam cały czas nadzieję,że moja córka akurat w nocy będzie córunia tatusia i to jego będzie budzić:)
albo po prostu będzie spać 8 godzin:)

a tak w ogóle to ja mam cały czas nadzieję,że moja córka akurat w nocy będzie córunia tatusia i to jego będzie budzić:)
albo po prostu będzie spać 8 godzin:)
"Nadzieja matką głupich ..." :-D
też taką nadzieję miałam, tym bardziej że od początku śpi w swoim łóżeczku, a tu nagle tak mu się poprzestawiało. No i teraz częściej wstaję do niego niż jak był mały, w sensie noworodek :-D :szok:

Witam, się i ja.
Pranie już wstawione, kwiaty podlane, pościel się wietrzy na tarasie.

Dominic- serio ci współczuję. Juwenalia przeważnie są w tygodniu, w końcu to studenci.... dadzą radę. A u nas zapomniał wół jak cielęciem był:p
Oli- nawet nie mów. Aż strach się bać.

Witam, się i ja.
Pranie już wstawione, kwiaty podlane, pościel się wietrzy na tarasie.

Dominic- serio ci współczuję. Juwenalia przeważnie są w tygodniu, w końcu to studenci.... dadzą radę. A u nas zapomniał wół jak cielęciem był:p
Oli- nawet nie mów. Aż strach się bać.

Mój K mówi, że były czasy, że dzidy wzywały straż miejską i policję na imprezy do nas. A teraz my dziady będziemy do innych wzywać :-D

Witam się czwartkowo :-)
Pogoda dziś zapowiada się nad morzem ładniutka słonko świeci od rana a tempka już 15 stopni:-)
Kasica-wielkie gratki i dużooooo zdrówka dla Grzesia!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
a ja właśnie szukam jakiegoś wyjazdu na grouponie ale najbardziej mi się podobają te nad morze i jeziora:( Ale trochę za daleko....buu

reklama
Maggie- ja za miesiąc planuję jechać do białegostoku. Z tym moim drewnianym kręgosłupem i arbuzem z przodu. Jak ja dam radę to ty nie?

Do góry