reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

heh hej

ja tez chora, zn juz dzis lepiej, bo tylko katar i kaszelu troche, ale ostatnich kilka dni strasznie gardlo bolalo

oczywiscie od dziewczyna zaraza sie przeniosla na mnie:dry:

dzis pracowalam a po poludniu wolne od dzieci i T, bo pojechal z nimi na caly dzien do cioci:cool2:

wlasnie na nich czekam, pewnie bedzie masakra z placzem i marudzeniem, bo moje obie dziewczyny jeszcze spia w dzien (mimo ze nie chca:-p), a jak sa na takim wyjezdzie to nie spia, zasypiaja potem w samochodzie i efekt jw napisalam:shocked2:

Hania odpukac nie majakis jazd po przedszkolu, moze dlatego ze krotko tam jest? nie wiem

zaneta trzymaj sie dzielnie, ja w ciazy z Hania lezalam na patologii tylko tydzien i strasznie mi bylo potem miesiac w domu, no ale to dom zawsze:dry:

pozdrawiam

Do góry