reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

;DCIESZĘ SIĘ ŻE MOGĘ DOŁĄCZYĆ DO GRONA SIERPNIOWYCH MAM.JA USTALONY TERMIN PORODU MAM NA 17 SIERPNIA . MAM NADZIEJE ŻĘ WSZYSTKIE PANIE BEDĄ DOBRZE SIĘ CZUŁY I MIAŁY SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIE POZDRAWIAM

reklama
hej!!
Martica ja według @ mam termin na 6 sierpnia, a na podstwie USG 29 lipca i po ostatnich badaniach mój gin mówi że szykujemy się na ten wcześniejszy!!! Jak będzie ...... zobaczymy??? To straszne że musisz wracac do pracy!! Małgorzatokarolino dziękujemy za życzenia i witamy!!!
Pozdrawiam!!

Hej dziewczyny !!!
ja mam termin na 5 sierpnia ale mój gin też uważa że będzie szybciej ja od paru dni jestem senna i do tego złośliwa mój mąż chyba ma mnie dość.Dziewczyny czy was też po 15 min siedzenia przy kompie bolą plecy bo ja nie daje rady więcej usiedzieć bo ból jest okropny i musze się położyć .Pozdrawiam

Ja mam termin na 11-ego sierpnia a z usg na 7-ego , idealnie w 6-stą rocznicę ślubu, ale to to nic, bo muszę się wyrobić przed 20-tym, mój gin idzie na urlop!

hej kobitki
próba wstawienia zdięcia

kj3ae.jpg

hej!!
Domi udana ta próba!! Fajne zdjęcie!!
Co do tego siedzenia przy kompie to ja też szybko się męczę!! Najlepiej czuję się leżąc!!
Anika to masz spory zapas czasu!!
Zaglądam ostatnio na wątek niemowlaki i karmienie piersią. Stwierdziłam że czas się co nieco dowiedzieć!!! Praktyczne wskazówki są rewelacyjne!!
Moje maleństwo fika coraz bardziej!!! I niestety budzi mnie kilka razy w ciągu nocy!! Chyba zaczyna mnie już przygotowywać do nocnych maratoników!!!
Pozdrawiam!!

heja laski
ja przy kompie dziennie spędzem 5 godzin bo mam kafejkę a potem na 15 do pracy super ale kiedyś chyba wypocznę :)

Cześć dziewczyny!
Ja trochę nie na temat. Mam pytanie do bardziej doświadczonych ode mnie Warszawianek:
Gdzie i do kogo najlepiej pójść w Warszawie na USG połówkowe ? Słyszałam, że ono może trwać nawet 45min, a tam gdzie planowałam iść (Łucka, dr Makowski) standardowo zapisują na badanie co 15min. Nie wiem co teraz robić, czy lekarz wszystko porządnie zdąży zbadać? A i drugie pytanie czy już warto iść na 3D i za jednym badaniem mieć super pamiątkę i porządne badanie połówkowe?
Dzięki z góry za odpowiedzi.
październikowa mama :)

Hej dziewczyny!!!
Mam małe pytanko co sądzicie na wyjazd z dwu tygodniowym dzieckiem , chodzi mi o to że mam zarezerwowane wczacy na drugą połowe sierpnia i nie wiem zbytnio czy z tak małym dzieckiem moge oddalić się od domu , bo mój mężuś jest przerażony na samą myśl o tych wczasach a wy co byście zrobiły jechać czy nie Pozdrawiam i z góry dzięki

reklama
Cześć domi wpadłam tu po sąsiedzku i zaintrygowało mnie Twoje pytanie. Czy możesz z dwutygodniowym maluszkiem jechać na wczasy? Moim zdaniem nie będziesz miała raczej na to ochoty. To jeszcze jest kwestia tego jak daleko od domu i w jaki klimat się wybierasz morze, góry, jezior...?Jak urodzisz to sama stwierdzisz że to jest za wcześnie. Dzidziusia jeszcze nie poznasz na tyle aby wiedzieć co chce itd, no i nie wiadomo jak Ty będziesz się czuła po porodzie, czy będziesz na siłach. To będzie przecież jeszcze okres połogu. Ale decyzję będziesz musiała podjąć sama. Pozdrawiam Ania ;)

Do góry