reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
agata czasem trzeba sie poobijac, wystarczy ze 24 h jestes na wysokich obrotach;-)
kurde ciekawe jak tam justyna, ktoś ma jakieś wieści????:baffled:
no i Majulka i gaga....co z nimi :sorry2:
u nas nic nowego, przedszkole, praca dom no i na szczescie jutro piątek!!!!!!
nasze szykowanie kuchni pelną parą, szfki powinnym być do końca tyg, wczpraj kupilismy lodówke, zamawiamy, piekarnik i plyte grzewczą, nie mogę sie doczekać efektu koncowego ;-):tak:

co za dzien, jakis mega nerwowy

zaczelam lykac magnez bo zle sie dzieje:dry:

mailen gratuluje nowej kuchni

justynka trzymam kciuki zebys jeszcze troche wytrzymala w tej ciazy:happy2:

agata jak tam Aniowy pepek?

Agata, mojej Michalince pępek odpadł jak miała równo 6 tyg, a Magdalence jak miała 7 tygodni i 1 dzień!

Lecę dalej szykować jutrzejsza imprezę, bo wyprawiamy roczek. Jak ten czas zleciał!

arabella to udanej imprezki zycze, faktycznie czas leci, a cudze dzieci szybko rosna:-p

ale ty masz pamiec, ja nawet nie pamietam kiedy zaczely raczkowac czy chodzic, a ty pamietasz kiedy pepk odpadl:szok::szok:

hej kochane !!!!

ja tylko dostałam przepustke na wekend do domu do mojej Liwci bo psychicznie wysiadąłam i gin chyba widział i mnie pusćił w poniedziałek z samego rana ide i zaraz na nst mnie podłączą i zobaczą jak po tym domu te skurcze i moze małą szansa ze puści mnie lezeć do domu !!!!

strasznie sie wystraszyłam bo malucha jeszcze malutka bardzo bo nie ma jeszcze 2kg wiec nie ciekawie jak wyjdzie !!!!

dzieki za posty !!!! trzymajcie dalej kciuki !!! ja nawet pisać nie umiem bo po tych lekach dygocze cała !!!

justynka trzymaj się kochana!naciesz się Liwią i wypoczywaj!Kruszynka jeszcze nie może wyjść, niech jeszcze troszkę posiedzi! trzymaj się cieplutko a ja mocno ściskam kciukasy za Was!:-)

czy pamiętacie gdzie się przestawiało czcionkę na bb, mam straszne kobyły, juz tak kiedys mialam i przestawialam, ale zapomnilam gdzie to sie przestawialo:sorry2:

u nas w domu nie wesoła atmosfera, bo zmarł brat mojej mamy, jutro pogrzeb, młody człowiek 45 lat, miał raka, i przez ostatnie dni strasznie się męczył a cała choroba, trwała może ze 4 miesiace, przynajmniej od momentu kiedy się dowiedzieli....straszne, najgorzej przeżywa to babcia a tez ma juz swoje lata, ponad 83 lata i boje się, że ta cała sytuacja ją jeszcze dobije, to było jej najmłodsze dziecko, jedyny syn...:-(

reklama
justyna trzymaj sie kochana....

ja juz chce rodzic, dziewczyny maja po przeszlo 2 kg, razy dwa to prawie 4,5 w brzuchu....w dodatku dokazuja jakby disco bylo...wszystko mnie boli od szyji w dol...mam dosc....

justyna ja 2 miesiace nie wiedzialam Olka -wyobrazasz sobie jak tesknie....

Do góry