reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

No właśnie teraz wydawało mi sie że lepiej a prawie nic nie przytyła :-(, do tego ma pleśniawki i w ogóle jakaś ospała się od wczoraj zrobiła. Jutro lekarz :-(

żużaczu - cieszę się, że ruch w interesie się rozpoczął :tak:

reklama
grrrrrrrrrr właśnie przed chwilą się napisałam i nie chcaący skasowałam sobie posta!!!!!!:no::wściekła/y::angry:
a tak w ogóle to dobry wieczorek;-)
skaba fajnie ze jesteś, że sobie wypoczełaś.....mimo wszystko, i podziwiam bo ja z jednym Olkiem nie mam odwagi gdzies dalej w tropiki sie wybrac a Ty z dwójeczką, jestem pod wrażeniem, moze za rok i nam sie uda, moj lęk minie, i uwiniemy sie moze juz z tymi remontami, pod warunkiem jeszcze ze nie spłuczemy sie z kasy do reszty......;-)gdzieś za miesiac max kuchnia powinna byc juz na tip-top i wtedy wstawie moze jakies zdjecia;-)o ile efekt koncowy bedzie zadawalajacy :-D
agata u nas Olek teraz w weekendy w ciagu dnia tez śpi krócej, od momentu przedszkola, no i niestety wstaje wczesniej, ze w tyg to OK bo o 7 ma juz pobudkę, ale w weekendy 6.30-7.00 litooooośccccciiiiiii :baffled:
pasowanie mamy w czwartek w nastepnym tyg a teraz codziennie nowe wierszyki;-)
wszyskiego najlepszego z okazji jutrzejszego dnia nauczyciela dla gagi i anecik....czy jeszcze kogos pominęłam........?????

ejo

ja po spotakniu w Istebnej, super bylo:-), za krotko tylko

Hania juz znow do przedszkola chodzi, jeszcze z katarem

Helena rozwija pelnoobjawowy bunt dwulatka:dry:

a mi sie wydawalo ze skaba bez dzieci byla na tych wywczasach:sorry2:

heloo

caly czas w calosci...czytam was ale nie mam o czym pisac....brzuch jak balon....jak nie pękne to urodze....:-):-):-):-):-) to drgie by mi pasowalo...w brzuchu dyskoteka, maluchy szaleja...z Olkiem tego nie przezywalam...czysty kosmos.....ale chce zobaczc te moje kruszynki...:-):-):-):-)

reklama
a ja nie spodziewając się niczego dostałam wczoraj nagrodę dyrektora :-) nawet nie wiecie jak się cieszę

gratulacje :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Żaneta to kiedy się rozpakujesz? Lekarz już coś mówił? Czy na razie czekają jak się sytuacja rozwinie?
czekaja ....az sie rozbuja albo skorcze albo wody .... a ja juz chce :-):-):-)

Do góry