reklama
anecik
Majowe mamy'09
Agata będzie dobrze a myślałaś na mieszanym karmieniem np raz dziennie butla na wieczór? Może to jakieś rozwiązanie?
Mój mąż dziś na grzybobraniu...
Tomek wcina kiwi...
Mój mąż dziś na grzybobraniu...
Tomek wcina kiwi...
skaba1
sierpień'05 marzec'08
witam się po wywczasowaniu obiecane słoneczko:
delektujcie się egipskim słońcem
ojjj było czym się delektowac
hotel cuuuudny, towarzystwo rewelacyjne, jedzenia i drinków nie brakowało, potańczyć można było do woli, rafy niesamowite i Jerozolime tez udało się odwiedzić.. niestety w drugim dniu zdarzył się tragiczny wypadek, który nie pozwolił nam się nacieszyć tym wszystkim tak jak chcieliśmy
ale staraliśmy się wykorzystać czas maksymalnie i co nieco odpocząć
to tak w telegraficznym skrócie
miałam nadzieję, że nie nadrukujecie zbyt wielu stron cobym mogła nadrobić, ale nic z tego
delektujcie się egipskim słońcem
hotel cuuuudny, towarzystwo rewelacyjne, jedzenia i drinków nie brakowało, potańczyć można było do woli, rafy niesamowite i Jerozolime tez udało się odwiedzić.. niestety w drugim dniu zdarzył się tragiczny wypadek, który nie pozwolił nam się nacieszyć tym wszystkim tak jak chcieliśmy
to tak w telegraficznym skrócie
miałam nadzieję, że nie nadrukujecie zbyt wielu stron cobym mogła nadrobić, ale nic z tego
żaneta28
Fan(ka)
dalej leze....juz mam dosc...tak bardzo ym chciala zeby te moje maluszki wyszly z brzucha...ale wiem ze dla nich najlepiej jest tam w srodku..........
skaba1
sierpień'05 marzec'08
skaba piszesz rwąc narrację. jak sie pisze ":tragiczny wypadek" to należy napisać jaki - bo normalne, że sie ludzie będą zastanawiać. jak się nie chce pisac, to sie nie wspomina. Chyba, że testujesz mnie, czy czytem jeszcze BB
bo to jest tak, że najchętniej by człowiek o tym zapomniała, ale się nie da.. więc zaczynam i nie kończe:-( w drugim dniu naszego pobytu utopił sie mąż naszej koleżanki.. miał 32 lata.. w Egipcie mieli rozpocząć starania o malucha:---(bardzo dobrze pływał i wspólnie zwiedzili pół świata "na stopa".. pływali i nurkowali w o wiele trudniejszych warunkach.. i nic.. tak mu było pisane
[*]
[*]
[*] nie znałam go, ale wstrząsnęło to nami wszystkimi.. tym bardziej, że jego żona nie mogła wrócić wcześniej do kraju i była z nami do końca pobytu..
anecik
Majowe mamy'09
hej
Żużaczku dalej się ukrywasz??
Żużaczku dalej się ukrywasz??
anecik
Majowe mamy'09
hej
Agata jak tam cycolenie Ani idzie?
Zjadłam właśnie mandarynkę zobaczymy zostanie czy do Rygi pojedzie....
Agata jak tam cycolenie Ani idzie?
Zjadłam właśnie mandarynkę zobaczymy zostanie czy do Rygi pojedzie....
reklama