reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
A u mnie wszystko ok, miałam przeprowadzkę i dopiero neta mi podłączyli, więc już jestem. Moje starsze dziecko poszło do szkoły i przyzwyczajamy się. Marta chodzi na 8 do 16, z półtoragodzinną przerwą na obiad, i sobotę ma wolną. Wybraliśmy taką opcję, bo jeszce mogliśmy wybrać od poniedziałku do soboty od 8 do 12,30. Trochę jej cięzko bo to szkoła włoska ale daje sobie radę. Obiecuję że będę pisać na bieżąco ...

Agatko, piękna ślicznotka!!!!!!!!

Kto następny w kolejce?? Chyba Żanetka.

Spadam spać, bo mnie dzisiaj kierowniczka doprowadziła do furii:wściekła/y::wściekła/y: Jakoś nie mogę się z nią ostatnio wogóle dogadać.

o jaka śliczna i prosze jakie cuda zdziałała nie pamiętam kiedy nasze forum takie ożywione było :-D i podziemie sie ujawniło :-D

Ania cudna:cool2:

czekam na relacje porodowa i po:happy2:

a u mnie chorob cd, gardlo mnie boli masakrycznie, spac w nocy nie moglam, Helene tez cos ugryzlo i spala bardzo zle, w efekcie wedrowek zasnela na ziemi:sorry2:

wreszcie polozylam sie znia i tak spala z przerwami na mega ryk, stawiam na zeby, bo temp nie ma, myslam ze moze gardlo ja boli, ale normalnie je, pije, teraz ma super humor, szkoda ze ja nie wyspana:dry:

ale tyle dobrego, ze sloneczko swieci, od razu lepsze samopoczucie:cool2::cool2:

U nas też słoneczko i prawie 20 stopni, tylko noce zimne około 10. A deszczu to już chyba z miesiąc nie było ...Marta w szkole, Szymon rysuje więc mam chwilę dla siebie, idę na kawkę.

reklama
hejka!!

Wczoraj to chyba tylko Domiceli zabrakło, ze "starej" ekipy. :-)

Niunia Agaty słodziutka!

A u nas tysz słoneczko...ale mocno wieje...
Potworki w przedszkolu. Ale Łukasz coś zaczyna kaszleć.W przedszkolu u nas panuje teraz zaraza : ospy, zapaleń ucha i jelitówka.
Łuki już miał zapalenie ucha a Gaba jednodniową niestrawność jelitową. Tylko czekam aż ich wysypie, bo na ospę jeszcze nie chorowali.

Nenar, fajnie, ze jesteś. A Marta szybko się dostosuje. Takie są dzieci...super pod tym względem.

Żużaczku, nie kamufluj się aż tak bardzo...wystarczy dobrze się zabezpieczyć:-p
Albo kubeł zimnej wody...:-p:-p

Zdrówka dla chorowitków. Eh, ta jesień...

Do góry