reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

kurdeeeee odłożyłam Olkowi buty na zime z CCC Action Boy ale aż w Jankach i teraz muszę się do teściowej uśmiechnąć zeby mi odebrała, bo są tylko to jutra do końca dnia, a ja najwcześniej będę w Wawie w sobotę;-)

w pracy jeszcze kibluje

reklama
zuzaczku oddam ci mojego kota, u mnie kibel;ek już czysty

Majka własnie miała stawiane bańki i w związku z tym osiągnęłam stan depresyjny

Gaga - ale bańki to chyba dobry sprawdzony sposób :sorry2:

Justyna - a ta munokleoza to choroba przewlekła czy taka jednorazowa :confused: Można jakoś się zabezpieczyć przed nią :confused:

Ze mną jest chyba niedobrze. Owszem zrobiło mi się przykro jak D. zadzwonił i powiedział, że nie pojedziemy ale szybko mi przeszło i teraz jest mi to obojętne. Nie wiem przeczucie że tak będzie czy jednak początki depresji :sorry2:

Mam nadzieję, ze będzie chociaż m jak mydło i dziecko da mi obejrzeć. Wczoraj była jakaś beznadziejna gala a ja potrzebuję się trochę zresetować. A swoją drogą Magda zawsze dawała nam niezłe streszczenie :tak::tak::tak:

Przerobiłam dzisiaj 500 pytań testowych :szok:

Idzie D. zabić go czy oszczędzić :confused:

uciekam spać....od paru dni tylko Was czytam i nie mam weny żeby coś więcej napisać bo mam doła i w ogóle totalna załamka a dziś to już kulminacja wszystkiego!!!!!!!! jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o chłopa.....czuje jak tracę życie, próbując to jeszcze jakoś sobie tłumaczyć i usprawiedliwiać...czy ja tak wiele chcę od życia????chcę tylko szczęśliwą być i więcej nic....:wściekła/y::no::angry::-p:zawstydzona/y: spadam bo sie rozkleje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulżyłam sobie i mogę iść spać;-):tak:
buziaczki dla Was, dobrze żechociaż Wy jesteście to mogę się "wygadać" :-D

reklama
no ale przy mononukleozie nie ma wymiotów?

ale to chodzi mi o ta niewyjasniona chorobe z lipca ! co mówili ze to rózyczka a mi jakoś wierzyć sie nie chciało !! a wymiotów nie miała wtedy !! wysypkę miałą rózyczko , odro podobną po podaniu antybiotyku bo lekarka myślała że to angina !

Do góry