reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

sierpniowa mama

Witam z rana:tak:
Operacja Witka jest zaplanowana na początek stycznia.

Tulaczki dla Majki!! pewnie po tych wymiotach juz jej będzie lepiej, bo to co drazniło wyleciało.

reklama
hejka
Witam i kawke juz 2 podaje.
A wiec i my do chorowitków sie przyłączamyWczoraj byłam z moimi szkrabikami u lekarza,Narazie nic groznego ale przeziebieni na max.I Julia do konca tygodnia w domu,chyba z nimi dwoma nie wyrobie,a pomysły to oni jak są razem mają szalone.
Nocka zarwana ,bo jak jedno przestało kaszleć to drugie zaczeło
Justyś moze Liwuśka dochodzi do siebie,i nie moze dojść bo piszesz ze jeszcze jakieś kaszelki do tego sie przyplątały,i może z tad ten brak apetytu Ale bedzie dobrze
Gaga zdrówka dla Majeczki ,no a gwiazdeczka z niej prawdziwa

Witam z rana:tak:
Operacja Witka jest zaplanowana na początek stycznia.
Zobaczysz bedzie dobrze:cool2: a życzliwych olewaj,mnie strasznie drażni takie....... że tam gdzieś ,......ktoś....:confused:Sretetetete......:angry:
A co do mycia głowy to u nas podobnie jak u gagai i Justyny tyle że ja musze myć ,bo wogóle ostatnio wszystko mamai i mami , tata w odstawke:szok::baffled:
Agata zdasz na bank.I nie dołuj sie ,idz za radą gagi i pomyśl o wyjeździe:tak:
Margaritka kupuj Piecyk cobyś sie ty nie rozchorowała.tfu ,tfu.
Acha i chciałam jeszcze napisać że jak tak dalej pójdzie to i mnie zasypie :-D

Podczas kolędy ksiądz wręczył małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem
świętego Jerzego ze smokeim.
Mały obejrzał obrazek i pyta:
- Masz więcej ?
Ksiądz dał mu jeszcze cztery inne.
Mały pooglądał wszystkie i pyta:
- A z dinozaurami masz ?

Podczas kolędy ksiądz wręczył małemu chłopczykowi obrazek z wizerunkiem
świętego Jerzego ze smokeim.
Mały obejrzał obrazek i pyta:
- Masz więcej ?
Ksiądz dał mu jeszcze cztery inne.
Mały pooglądał wszystkie i pyta:
- A z dinozaurami masz ?
:-):-):-):-):-):-)
idą dwaj bliźniacy na spacerek. Spotkali czarownicę i kota. Jeden wziął czarownice a drugi kota

:-)Witam
Wy laski zamiast mnie tu rozgrzewająco pocieszać to jakieś zimne brrrr;-)
Narazie jest ok w miare do ok 10 st mam w środku więc swetr gruby i jest ok ale piecyk musze kupić bo mne rachunek za światło zeżre
dziś chwile luzu mam bo Izucha mnie zastępuje i ja z moim krasnalkiem ale jeszcze hwile musze tu pogrzebac cos na prace na studia poszukac

hej !!!

no liczę że będzie coraz lepiej !! Wziełam młodą na dwór niech się dotleni i jakieś 20 min byłyśmy, ulepiłyśmy psa ze śniegu i ubaw był bo Liwia chciała go przytulić i mu łeb odpadł jak dokleiłyśmy go to jak wsiadała na niego to noga zaś przychaczyła i mu znów łeb odpadł więć moje dziecko ucieszone i ubawione :-) i zaraz lepiej jak widzę że sie śmieje ! Ale po polku zaraz sru do spanka bo zmęczona i teraz śpi a ja zamiast robić robotke co se do dmu przyniosłam to tu kukam !!!!

Gaga jak zwymiotowała przy kaszlu ta flegmą to lekarka mi mówiła ze to akurat bardzo dobrze !!!

Margarita a ja juz myślałam że w tym kiosku żeś se interneta zainstalowała :-D

Bibi zdówka dla dzieciarni i cierpliwości dla Ciebie

Wiecie że doszłam do tego w końcu co Liwii było wtedy w lipcu. Lekarka ( nie ta nasza tylko inna bo nasza była wtedy na urlopie) stwierdziła różyczkę albo odrę a mi to nie dawało spokoju i drążyłam co to mogło być i przy kazdej okazji każdego lekarza podpytywałam co to mogło być i obczytywałam sie na necie !! No i wczoraj poskładalam wszystko co wiem i wszystko co mi mówili lekarze i wyszło mi że to była mononukleoza :baffled: Wszystko na to wskazuje i nasza lekarka jak zapytałam to powiedziała że jest duze prawdopodobieństwo ze to było to !!!! Szkoda że ta lekarka co wtedy ją oglądąła tego nie stwierdziła bo by dla pewnośći zrobiło sie badanie krwi i by było jasne czy tak czy nie !!

jeny ale Wam mędzę z tymi chorobami :cool2:

reklama
chyba sobie kurde kota fundnę

Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej:

1. Podnieść klapę muszli i wlać jedną ósmą szklanki szamponu dla zwierząt.
2. Wziąć kota na ręce i głaskając go iść wolno w stronę łazienki.
3. W odpowiednim momencie wrzucić kota do muszli, zamykając jednocześnie klapę. W razie potrzeby stanąć na niej.
4. Kot w tym czasie samodzielnie rozpocznie czyszczenie muszli, wytwarzając przy tym wystarczającą ilość piany. Odgłosami dochodzącymi z muszli nie należy się niepokoić i spokojnie pozwolić kotu wyżyć się do woli!
5. Zainicjować fazę mycia turbo i płukania końcowego poprzez kilkukrotne uruchomienie spłuczki.
6. Jeśli stanie na klapie muszli było konieczne, poprosić kogoś innego o otwarcie dzwi wejściowych. Zadbać o to, żeby nikt nie znajdował się między dzwiami łazienki a wejściowymi.
7. Z bezpiecznej odległości możliwie szybko otworzyć klapę toalety. Duża szybkość kota spowoduje samoczynne wysuszenie jego sierści.
8. W ten sposób i toaleta i kot są znowu czyściutkie :o)

Do góry