reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no mój też taki skory nie jest do figlowania, ale jak go podejdę to się chłop nie obroni ;D też się boi o małą, ale przecież nic jej nie może zrobić, zresztą my mieliśmy trzy miesiące przymusowej abstynencji, więc łatwo go złamac teraz ;D rany okropna jestem ::)

reklama
maleństwo a musisz na fotelu? U nas nawet w panstwoeych szpitalach jest tak zaprojektowane, zecałkiem przyjemnie sale wygladaja no i nie trzeba koniecznie na tym samolocie rodzic. Mozna nawet na stojaco. Poza tym z tego co było u mnie, to najpierw to jest prawie normalne łózko a dopiero na ostatnia faze porodu paroma ruchami przemeblowują je na taki fotel ginekologiczny.

My z kolezanka mogłysmy chyba zjeść z kilogram migdałów i prędziej bysmy się pohaftowały od nich, niz by na zgage pomogły ;D ;D

Matko, dziewuchy, czego Wy sę boicie?? Naprawde jak zaczniecie rodzić, to sie w organiźmie tak hormonki poukładaja (serotonina sie wydziela), ze nie ma najmniejszego strachu.

a co do sexu.... to od pierwszych miesięcy ciązy mam zupełny brak ochoty na "bara bara". ZUPEŁNY I CAŁKOWITY. Może dla tego,, że sie czuje krowiasto i męzowi sie nawet w łazience nago nie pokazuje. Fuj Fuj. Mimo że on cały czas mówi, że bardzo mu sie podobam. Trudno, widocznie nie ma chłop gustu. ;D

zuzaczek ja ci powiem że bardziej się boje tego co po porodzie jak to wszystko będzie ze mnie złazić, a sam poród no co poboli poboli i małą przytule ;D zresztą ja miałąm zajebiście bolące misiączki kończące się zazwyczaj szpitalem więc jakiś mały wstępik mam ;D

no ja się czuję słoniasto ;D ale ochotę mam straszną, a mój mężulek nawet mówi że to takie ciekawe ze smokiem ;D

i jeszcze EXTREMALNA zima od żużaczka
zz12yr.jpg

zz20ww.jpg

zz31jx.jpg

Witajcie kobitki! ;) ;)
Dziś wreszcie u nas (w centrum) troszkę chłodniej. Od rana piorę , prasuję i obiad gotuję aż nie wiem ,skąd mam na to tyle paweru. W piątek idę na to ktg do szpitala. Powiedzcie mi, ile czasu będę do tego podłączona? Z Arturkiem też miałam ktg , ale już jak pojechałam do porodu i były skurcze a teraz to ma być tak "na sucho" Z pół godziny- czy mniej , czy dłużej? .
Mam apartat cyfrowy dopiero od tygodnia i nie bardzo umiem wklejać zdjęcia, ale jak coś załapię to postaram się zdziałać.
Najbardziej chciałabym takie z boku malutkie jak Wy niektóre macie.Zobaczymy.
Wczoraj odchodził mi czop zabarwiony na brunatno a dziś już noc była spokojna i dzień też taki cichy.Trochę brzuch robi się twardy, ale to normalka a poza tym nic się nie dzieje. :( :(

anda żeby mieć z boku obrazek, skorzystaj ze stronki http://www.imageshack.us/ tam daj przeglądaj i wybierz sobie obrazek który chcesz wkleić (musisz go mieć zapisanego gdzieś na kompie u siebie) najlepiej żeby był malych rozmiarów, potem dajesz host it i kopiujesz adres obrazka, potem klikasz na twoje konto, dane publiczne i zaznaczasz mam swój obrazek i tam wklejasz adres obrazka, powodzenia

reklama
hej, dawno się nie odzywałam, ale to dlatego, że musiałam jeszcze porobic trochę zakupów.Wczoraj na USG byłam i dzidziuś jest za duży jak na mój brzuszek i strasznie się ciśnie.Lekarz postanowił, że w poniedziałek 8.08. mam się stawić na porodówce z samego rana i będziemy wywoływać poród.Już się nie mogę doczekać bo obiecał, że 15 to już będę z maleństwem w domku.Ale by był numer jak by mnie wzięło przed poniedziałkiem ..hi hi.No i zalecił lekarz masowanie brodaweczek...Całuski.W poniedziałek trzymajcie za mnie kciuki

Do góry