reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

evelinka ja mam zgage w kazdej pozycji, na leząco, na stojaco, na wiszaco... ;D to chyba najgorsza zmora tej ciazy. Pomaga tylko rennie.

reklama
evelinka ja na prawym boku nie mogę oddychać , a na zgage pomaga mi cola ;D
własnie się kimnęłam i obudziłąm się zlana potem, nie wiem o co chodzi na polu wcale nie ma takiego upału
justyna nic sie nie przejmuj wrócisz z dzidzią znim się obejrzysz, a my tu będziemy czekać na pewno
a co z aniką ??? czyżby czyżyk ???

Gaga ja dzis tez normalnie cała mokra jestem tak sie poce że szok zaraz ide pod prysznic!! U nas troche zaduch ale generalnie chłodno to tez mnie zdziwiło ze tak sie topie ale moze i dobrze bo opuchłam ostatnio to moze teraz mi zejdzie tej wody trochu!!

TO TROCHE DLA OCHŁODY !! ;D
zima19eu.jpg

cześc kobietki. a ja wczoraj znowu napędziłam stracha sobie i rodzince- jeszcze trochę i pewnie mnie z niej wypiszą i będa mieć święty spokój hihihi. a tak na poważnie to znowu zaczęłam wymiotować i mój kochany lekarz kazał mi natychmiast przyjezdżać i się pokazać. zrobił mi ktg i zbadał, po czym stwierdził, że mam rozwarcie na 1.5 palca a skurcze są tak bolesne, bo wszystko się obniża i przygotowuje itd. , a wymioty przed porodem jak najbardziej mogą występować- dostałam no-spę i w każdym razie stwierdził, że za niedługo będę rodzić (!) (strach pomyślec nawet!) . w poniedziałek o 8 rano mam się stawić na oddziale, chyba, żebym zaczęła wcześniej....ale nie zamierzam! wytrwam już do tego poniedziałku-tym bardziej, że w domu non stop mnie ktos pilnuje(nie zostawiają mnie nawet samej hihih) i nie pozwalają nic robić tylko siedzieć i leżeć hihihi

a co do zgagi to mi reni nie pomaga tylko manti, a znajoma mi powiedziała, że na zgagę pomaga przegryzanie migdałów- własnie mi mama przyniosła ze sklepu i mam zamiar wypróbować...zobaczymy z jakim skutkiem...

trzymaj się maleństwo na pewno dotrwasz do poniedziałku, ja mam nadzieję że do poniedziałku się rozdwoję, ale jakos nic na to nie wskazuje, chyba znowu zacznę molestować męża, może to cos da ::)

reklama
hihih gaga u ciebie mąż przynajmniej da się molestować , bo mój nie! stwierdził, że teraz nic z tego, bo może zrobić krzywdę dziecku albo mi....hmmm i kto tu zrozumie chłopów??? a tak wogóle wczoraj zobaczyłam sale porodową-ten fotel i calą resztę.....ja nie chcę rodzić!!!!!! :-)

Do góry