zuzia2012
Zaangażowana w BB
a ja dzis ..dzień..lenistwa..moze nie do konca..ale upały ponad 30 stopni...i mam okropnie spucniete nogi..i dłonie...plany jakiej kolwiek roboty poszły w łeb.....pogoda nie do zniesienia.....coraz bliżej do konca...i ..wymiekam..co do ubranek z pepco to koleżanka mieszka w Uk od lat.... i tam widziała własnie firmowe ubranka..takie same jak w polsce w pepco..i wychodzi na to ze to pepco.kopiuje sobie z innych firm..ja zakupiłam u nich...sukieneczki i leginsy..na razie nie piore nowych rzeczy...nie mam tego w zwyczaju....osobiście kupuje zazwyczaj.używane .z next..george..hm..itp..z tych firm ubranka nie wiele sie niszczą..po wielu praniach.i co najważniejsze nie wyskakują na szwach....dziurki...... moja koleżanka z uk.jak sie dowiedziała że na 100% dziewczynka to zaczęła szaleć...z kolejną paczka dla ZUZI..:-)..w UK tam jest wszystko tańsze jak wyprzedaż..to w super cenach..nie to co w pl.....u mnie sklepy mnie prerażają..za najtańsza sukienkę..50 zł...dobrze ze odkryłam pepco..jak cos to za 50 zł..nawet 3 sztuki ..zazdroszcze wam..mieszkania w miastach..tam zawsze jakies przeceny promocje..a ja na końcu świata i tylko internet mi zostaje.....mieszkam poza cywilizacja na uboczu..i bez auta ani rusz.....w sumie przy drodze wojewódzkiej...ale jest niebezpiecznie bo ciagle ktoś sie ściga....auta motory......w sumie nie zamieniła bym to na duże miasto..i nie daj boże blok.......ide teraz na taras.posiedzeć w cieniu...bo ledwo sune.....jak tak bedzie w sierpniu.. to ..nie podołam....pozdrawiam ..a takie miałam palny na ten tydzien i znów opóźnienie ..;-)