reklama
MieMie
Fanka BB :)
Pamelcia, strasznie Ci współczuję ostatnich przeżyć. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie, co teraz przeżywasz autentycznie. I jeszcze ta teściowa i jej akcje. Współczuję. Trzymaj się i rzeczywiście, nie bądź w tym i z tym sama. Oby wszystko się dobrze skończyło.
M
milionka
Gość
albo do tv z tym idz przecież to bzdura że go zatrzymali!!! MA alibi z dnia pobicia więc nie mają podstaw:/
pamelcia100
Fanka BB :)
No i dziś go nie wypuścili mam nadzieję że jutro rano go wypuszczą bo jak nie to wjeżdzam im tam z adwokatem i robię rozpierduchę bo to normalnie przechodzi ludzkie myślenie żeby niewinny siedział, owszem kupił telefon ale nikogo nie pobił nie okradł tym bardziej nie był w tej miejscowości... nawet niewiem za co go tak naprawdę zatrzymali ci od darmowej porady prawnej powiedzieli że pewnie rano go wypuszczą a zatrzymali go bo toczy się śledztwo i postępowanie... Nie rozumiem nic z tego pytali się jakie ma zarzuty a ja mówię że niewiem bo nikt mi nic nie chciał powiedziec. I powiedzieli mi też że nie mają podstaw aby go trzymac wiec pewnie rano go wypuszczą oby mieli rację.
reklama
No niestety takie kupienie w komisie to przestępstwo nieumyślne, jeżeli telefon jest wart mniej niż 250 zł to jest to wykroczenie nieumyślne.
Ja biorę tylko telefony przy zmianie dwuletniej taryfy, nie kupiłabym na giełdzie właśnie z tego powodu.
Aha i w porządnych komisach nie kupią telefonu bez opakowania, to jakaś tak gwarancja, że się go kupiło, a nie ukradło.
Pamlecia, tak jak pisałyśmy na priva adwokat koniecznie.
Ja biorę tylko telefony przy zmianie dwuletniej taryfy, nie kupiłabym na giełdzie właśnie z tego powodu.
Aha i w porządnych komisach nie kupią telefonu bez opakowania, to jakaś tak gwarancja, że się go kupiło, a nie ukradło.
Pamlecia, tak jak pisałyśmy na priva adwokat koniecznie.
Ostatnia edycja: