reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Witajcie dziewczyny. Pamietacie mnie jeszcze?

Jesli nie to zrozumie, macie takie prawo. Zadko tu jestem ostatnio. Ale powiem szczerze ze czasem podczytuje ale napisac nie mam jak bo wiece jak to z małym. W ciągłym biegu sie jest.

A wiec u nas to wszystko tak wyglada:

Karmienie: Mateuszek zje wszystko.. wszystko mu smakuje, wszystkie owoce, obiadki, kaszki.. prócz kleiku ryzowego.. jak zagęszcze nim mleko to za cholere nie zje. Uwielbia jesc z łyzeczki (bardziej niz z butli) radzi sobie jak profesjonalista. Jestem dumna :-) herbatek nie chce pic. Jeśli wypije 20ml to eureka. Zato uwielbia sok z marchewki z HHiP.

Spanie: Noce przesypia całe. Na wieczór daje mu zagęszczonej kaszki i śpi 12 godzin:-) ale w dzien nie jest juz tak kolorowo.. Jesli przespi godzine to jestem dumma :) krótko mi śpi ale czesto. Wczoraj jak zasnął na spcerku to spał później w domu dwie godziny. Byłam w szoku:-)

Jeśli chodzi o zęby to ich narazie nie widac.. Za to litry śliny lecą.. Wszystko co znajduje sie w zasięgu raczki ląduje w buzi.. łapki oczywiscie tez, ale czytam i widzie ze to standard :tak:

Siedziec tez jeszcze sam nie potrafie.. Ale wszystko z czasem :)

inkaaa4- oj współczuje początku roku. Mój mały tez czasem ma niezłą chrypke. Przewaznie jak dłuzej popłaczej. Jak myslicie powinnam to zbadac?

andzia1987- rany współczuej takiej "kumpeli" Ja bym sobie nie dała i jej wszystko wygarneła. A co ona sobie myśli.. beszczelna jedna!! wrrr!! Ale pociesze Cie.. Tez mam taką znajomą :) miło jest :p

agulek80- nasz Mati jest bardzo torelancyjny.. Samkuje mu i kupki tez sa super :) Tak ze my takich problemów nie mamy i odpukac..

Bombusia- gratulacje dla Alanka! Rekordzista z tymi ząbkami super :tak: Buziaki dla niego :) Powiem szczerze ze ja sie boje troche tego ząbkowania. No wiece dziecko gorączkuje i wogóle, mam stracha. Powinnam sie bac czy tylko to takie wielkie straszenie? wrrr..

Coysa, Lea28- Mateusz wcina ziemniaczki z dynią :D

Mały śpi, maż w pracy to troszke naskrobałam :)

Do góry