reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Pospałam, wysłałam T. po źmioki, obiecał że obierze, zetrze, a ja usmażę plaki ziemniaczane...

Bombusia w nocy spałam, naprawdę, jak zabita... ale jestem taka nie do zycia, że nawet jak siedzę to mam wrażenie że odpływam..

Riba_1 no wzięło mnie porządnie:-D ale widzę że u Ciebie ostatnie "przygotowania", jak to kobieta musisz wiedziec że coś zrobione będzie i liste tworzysz, tak trzymać!:tak:

Polianno śniłaś mi się teraz, sobie na kawce gadałysmy:-D

Alaa nic mnie dzis tak nie zdziwiło jak Twój sen, aż się usmiałam:-D no niesamowita jesteś:)

Milusia u Ciebie się kręci kręęęciiii....:tak: no i oby się rozkręciło, bo się znowu zastój zrobił:)

Cayra tego komara potraktuj surowo, powyrywaj mu nóżki, nawystrzelaj go po "trąbce" a później rozpłaszcz na ścianie...:-D

Fiuufiuu jak Cię złapie w kinie to te 1,5 h tam wytrzymasz, a później spokojnie pojedziesz na IP..:tak::rofl2: i kucza mela, nie wiem co to za film.. ale ja ostatnio nie w temacie kulturalno-rozrywkowym.

Mama Aneta czyli znasz termin...:))) będziemy kciuki trzymać!!!!!:-):-):-)

Andzia najlepsze życzenia dla przyszłej babci, czyli Twojej mamusi:tak: oby zawsze słuzyła dobrą rada i czułym sercem! Andzia mokro mam jak na zalanej łące po deszczu non stop, czop cały nie odszedł, bo wielkość że tak powiem-mnie nie poraziła-miało ze 2 cm to coś i było zwarte galaretowate i atakowało mnie w wannie:-D

Ola_ pogodę na wesele w "swoim stanie" masz cudowną, chłodek, powietrze... tylko ciśnienie chyba niskie to spać może się chcieć, ale życzę Ci udanej zabawy, pojedz sobie, popij soczków, poobserwuj gości, daj sie innym pozachwycać swoim stanem-ciężarna na weselu to zawsze jakaś atrakcja.. jak się znudzą panna młoda to "siądą" na Ciebie:) miluchnej zabawy!!!

Pajka super wieści!!!! ale ja bym sie tak nie nastawiała na słowa Pani doktor... nie znamy dnia ani godziny-powtórzę się ekhem:-D:-D

weroneczka i bardzo dobrze-dbaj o swoje.. ale męża to powinnaś za chabety zebrać żeby zakupy nosił, chociażby za karę-nie pokazuj mu że wiele możesz, bo się częściej kłócic z Toba będzie:-D jeszcze raz-udanego wieczoru..!

jaaaa, ale pospałam, T. wstał o 12 i przyszedł zapytać o co chodzi że śpię osobno (rozłozyłam sobie kanapę w małym pokoiku), a ja mu mówię:" że koło Ciebie gorąco a tu mi wieje z okna":)

ciągle czuję gorąc w kroku (blee, ale to brzmi)... cały czas sprawdzam czy się nie posikałam, bo mam takie wrażenie, jakbym się zesikała i ciepło by mi było...

T. już walczy z źmiokami...

jeszcze do babci trza podjechać dzisiaj..

dziekuję za troskę:) ale uwierzcie mi, jak ja zacznę rodzić to całe BB będzie huczeć, bo wiecie że ja emocjonalna jestem bardzo:-D

Do góry